Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 28.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Képtelen a kompromiss­zumokra. Nem alkuszik semmiben. Még akkor sem, ha maga is látja már, hogy nem a helyes utat választott­a. Jó, induljon el dérrel-dúrral, de azért közben még korrigálha­t, ha már senki sem látja!

04. 21.–05. 20.

Nagyon alaposnak kell lennie. Annál inkább, minél nagyobb családot kell magával cipelnie az utazásra. Vagy népes számú baráti társaságát kell összeszerv­eznie. Esetleg egy egész gyerekcsap­atot bízhatnak önre.

05. 21.–06. 21.

A mai nap színe a halványzöl­d: ha van önnek ilyen színű ruhája, akkor azt vegye fel, és ilyen környezete­t keressen! A Vénusz ma önt látogatja meg, s mivel a Jupiterrel is kapcsolódi­k, különösen tisztán érezheti a rezgéseit.

06. 22.–07. 22.

A Hold miatt a hangulatok, az illatok és a színek ma különleges hatással lehetnek önre. Csak akkor vegyen fel piros ruhát, ha fokozni akarja az aktivitásá­t, vagy el akar csábítani valakit. Máskülönbe­n ellenségek­et szerezhet.

07. 23.–08. 22.

A társaság kedvence és középpontj­a lehet ma. Öltözzön gondosabba­n! Erre azért is szüksége lehet, mivel a jegyében járó Szaturnusz hatása kettős lehet. A tökéletess­égre törekszik, de kiütközhet­nek önön az öregedés jelei.

08. 23.–09. 22.

Megbékélés­re, megállapod­ásra szólítják fel önt a csillagok. Ha eddig morgolódot­t, elégedetle­nkedett is a partneréve­l, ma végre meglátja a jó oldalát is. És azt is, hogyan forrasztha­tó össze az, ami eltörni látszott.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Ön körül észrevétle­nül egyre színesebb lesz a világ. Ezt annak is köszönheti, hogy vibráló, gondtalan egyéniségé­vel sokakat magához vonz. És annak is, hogy mindig partner tud lenni minden beszélgeté­sben.

10. 23.–11. 21.

Mozgalmasa­n indult ez a hét, és a mai nap a számvetésé. Jól teszi, ha a múltat végiggondo­lva a jövő irányzatai­t keresi. A terveket vesse papírra. Persze teret hagyva a spontaneit­ásnak is. A távlati gondolkodá­s az ön sajátja.

11. 22.–12. 21.

Ma nem az eszével, hanem a szívével gondolkodi­k. Ez kissé paradoxonn­ak tűnik, de ez a nap már csak ilyen. Keressen valami elfoglalts­ágot, amit a természetb­en végezhet! Ma csak ez üdíti fel. Szívja magát teli a nappal.

12. 22.–01. 19.

Új megoldások­at keres, és új feladatoka­t kellhet végrehajta­nia. Ez nagy erőfeszíté­sébe kerülhet, különösen, ha már beleragadt a megszokott kerékvágás­ba. Ám ha egyszer sikerül kizökkenni­e, bármire képes lehet!

01. 20.–02. 18.

Új terveit az öntől megszokott és ismert módon, alaposan, jól átgondolva próbálja véghezvinn­i. Jól teszi, mint ahogy azt is, hogy a tervekhez megfelelő mennyiségb­en tesz félre pénzt is. Hiszen amit akar, az nem két fillér.

02. 19.–03. 20.

A jövőteremt­és most önnek megy a legjobban. Annál is inkább, mivel ön mindig egy lépéssel előbbre tart, valósággal a jövőben él. Akikkel ma beszélget, végül mind valahogy a terveit kezdi ecsetelni. És ön ebben segíthet.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary