Blikk

Rácz Jenő neje szidja magát

- K. B.

BUDAPEST — Két és fél hónapja született meg a séf Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla. Az édesanya kemény heteken van túl, ugyanis a babázás mellett dolgozott is, illetve tervezőgra­fikusnak is tanul, így nem sok ideje volt az utóbbi időben magával foglalkozn­ia. Szerencsér­e a férje mindenben támogatja, és mivel a hét végén ötösre vizsgázott, most komolyabba­n tud azon dolgozni, hogy újra jól érezze magát a bőrében.

– Néha már el tudtam menni edzeni, vagy az otthonunkb­an mozogtam, viszont csak most tudok majd igazán azon dolgozni, hogy újra jól érezzem magam. Az étrendem már készül, de persze addig nem diétázom, amíg szoptatok, hiszen Millának is fontos, hogy a megfelelő tápanyagok és kalóriák általam a szervezeté­be jussanak – mondta a Blikknek Dóri.– Sokat látom magam a tükörben, és néha ócsárolni is szoktam magamat, de Jenő minden esetben leállít, és biztosít arról, hogy neki így is tetszem. Nem is arról van szó, hogy bikiniben hogyan nézek ki, hanem arról, hogy jól érezzem magam a testemben. Remélem, szép lassan ez elindul. Türelmetle­n ember vagyok, ezért azt szoktam magamban mantrázni, hogy legyek türelemmel, mindennek el fog jönni az ideje.

Nem alakult ki nála szülés utáni depresszió, viszont ha lelkileg rosszabbul érzi magát, különböző praktikáka­t vet be, hogy kiegyensúl­yozottabbá váljon.

– Fontos, hogy sokat legyek a szabad levegőn, ezért Millát gyakran sétáltatom. Illetve már most elvisszük magunkkal étterembe vagy különböző programokr­a. Szerencsér­e a nagyszülők szívesen vigyáznak rá egykét órát, akkor Jenővel elszökünk egy randira – mesélte Dóri.

 ?? ?? Elégedetle­n Rácz-Gyuricza Dóra elégedetle­n az alakjával, de férjének így is tetszik
Elégedetle­n Rácz-Gyuricza Dóra elégedetle­n az alakjával, de férjének így is tetszik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary