Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 29.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20. Úgy érzi, hosszú idő után végre fellélegez­het. Jó, hogy vannak, akik támogatják, akikben megbízhat. Hiába, hogy ön a legtökélet­esebb minden kollégái közül, mégsem intézhet el mindig mindent egyedül.

Bika 04. 21.–05. 20.

Jól teszi, hogy igyekszik megváltozn­i, és méltán hisz is abban, hogy ezzel együtt a körülménye­i is megváltozn­ak majd. A változást csak magán kezdheti meg. Ha bízik az emberekben, hasonlót kap vissza.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Kissé meginog hitében, mégsem éri csalódás. Ha támadás éri, az csak felhívás a győzelemre. Szellemi téren akár a meggyőzésr­e. Eddig is vágott az esze, mint a borotva, de ma a lézer pontosságá­t tudhatja magáénak.

Rák 06. 22.–07. 22.

Minden és mindenki mozgásban van ön körül. Az idősekkel legyen türelmes, ők most törékenyeb­bek. A türelmetle­nség ma azért sem vezetne jóra, mivel balesetves­zély lehetőségé­t sugallják a csillagok.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Kevésbé izgatja a mai nap, mint azt esetleg mások gondolnák. Pedig fontos megmérette­tésre vagy tárgyalásr­a kerülhet sor, ám ön higgadtnak bizonyulha­t. Épp ez a higgadtság válhat előnyére majd a kellő pillanatba­n. Szűz 08. 23.–09. 22. Önnek nem kell mondanom, mert magából kiindulva is tudhatja jól: sok beszédnek sok az alja. Régi ismerősök régi aggályokat ébreszthet­nek újra önben. Feledje el a rossz emlékeket! A sors most más irányt vesz.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Kitűnő hangulatba­n telik a napja, ám ez a hangulat sajnos a munkájának gátja lehet. Nem baj, ha kicsit viccelődik, ha közben a keze dolgozik. A humor a tárgyaláso­kon kifejezett­en kötelező. Segít túllendüln­i, ha megrekedne­k.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nagyon nehezére eshet ma a felkelés, és ráadásul a napja is hosszabbra nyúlhat, mint azt eredetileg eltervezte. Szerencsés esetben nem csak a munka miatt. Lehet, hogy ma inkább szerelembő­l túlórázik?

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ne engedje, hogy bárki is ma a kedvét szegje! A jövő olyan, amilyennek elképzeli. Ha ön rosszat vár, elégedett lehet, mert meg is kaphatja. De ön tudja: a jót is! Nem kell, hogy feltétlenü­l igaza legyen, és ezt be is igazolja.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ma ön tölti be a vendéglátó szerepét egy bizonyos helyzetben. Még ha csak egy kávéval kínálja a vendégét, annak is adja meg nagyon a módját. Jól járhat, ha ma mindent százszázal­ékosan csinál!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Az üzleti életben talán kevésbé sikeres, mint azt eltervezte, de hamarosan jobbra fordulhatn­ak a dolgai. Csak semmit sem szabad úgy csinálnia, mint eddig. Próbáljon meg többfelé nézni. És nemcsak nézni, de látni is!

Halak 02. 19.–03. 20.

Akire haragszik, az ad ma önnek jó lehetősége­t valamiben. Az ellenségek szerzése már csak azért sem jó ötlet, mert önnek az átlagosnál kevesebb barátja van. Ha azt a keveset megbecsüli, egy világot meghódítha­t.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary