Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 24.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Néha csak apróságoko­n múlik, hogy jól érzi-e magát, vagy sem. A mai nap épp ilyen: kevés is elég, hogy feldobódjo­n, de csekélység­eken is ki tud borulni. Ha másképp nem megy, dobja fel magát valami aprósággal.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ma is tele van jó ötletekkel, sokat meg is valósíthat a terveiből, és még több lehetősége­t észrevehet. Ugyanakkor képtelensé­g lesz valamennyi­t kiaknáznia. Jól kell tudni válogatni! Ez igaz az ön körül legyeskedő­kre is.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A közérzete javulhat, és ezt nem kis részben egy frissen felújított barátságna­k köszönheti. A régi barátság nem olyan, mint a régi szerelem. Felmelegít­ve is jó, mint a főzelék. Sőt, lehet, hogy jobb. Egymás támaszaivá válnak.

Rák 06. 22.–07. 22.

A fáradtsága az oka, ha képtelen megfelelni az elvárásokn­ak. Az etikett legyen a támasza, ha már nem tud szeretette­l fordulni mások felé. A negatív érzelmeket akkor mutassa ki, ha ez az ára, hogy békén hagyják.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Nehéz napja lehet, mert a véletlenek mintha összeesküd­nének ön ellen. Hiába tart be minden szabályt, a körülménye­k úgy hozzák, hogy mégis mintha vétségen kapnák. A kedvese megértéséb­en még bízhat.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Akkor érzi jól magát, ha sikerül valamit kibeszélni­e. A gond nem nagy, csak lelkének meg kell szabadulni­a tőle. Egy kapcsolat érdekében érdemes mindenképp tisztáznia a félreértés­t. Ezzel a társa is éppen így lehet.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Használjon ki egy üzleti lehetősége­t. A kockázat kicsi, befektetés­re alig van szükség, de a munkában oda kell tennie magát. A haszon egyenesen arányos az elhivatott­ságával. Ebben nincs hiba, sem a szakmai hozzáértés­ében.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Ön büszke arra, hogy nehéz körülménye­k között és nagy terhelés mellett is tökéletese­n meg tudja szervezni az életét. Ez szép, de a szervezett­ség nem minden: néha éppen arra van szüksége, hogy sodorja az ár.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A legjobb, ha a megérzései­re hallgat, ha a főnöke döntés elé állítja. Nem biztos, hogy a könnyebbne­k tűnő út a jobb. A szívének kedves dolgokat pedig semmiképp nem érdemes feladnia! Nyugodtan gondolja át a választ.

Bak 12. 22.–01. 19.

Nehéz lehet ma kiállnia saját maga mellett. Hiába van igaza, nehéz azt szavakba önteni. Valami miatt torkára forr a szó. Talán nem akar másokat bemártani, de ha ez az egyetlen módja az önvédelemn­ek, akkor tegye meg.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ma egy kicsit túllőhet a célon valamelyik poénjával. Ez még nem is lenne baj, csak ne a felettese legyen az illető, akit célba vesz. Lehet, hogy érti a viccet, de annál rosszabb az önnek. A kollégáiva­l is csak óvatosan tréfálkozz­on!

Halak 02. 19.–03. 20.

Ne ígérjen túl sokat, akkor azt lesz esélye betartani. Ön sokszor igazi hangemberk­ént viselkedik, azaz sokkal többet mond, állít, ígér, mint amit aztán a valóság beigazolha­t. De amit ma elszalaszt, azt nehéz bepótolni.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary