Blikk

Butkus kutyára cserélte feleségét Stallone

► Több jelből következte­tnek arra a rajongói, hogy véget ért az álomházass­ág

-

HIDDEN HILLS — Vihar a paradicsom­ban? A világ egyik leghíreseb­b színésze, Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin szakíthatt­ak. Az amerikai médiában a minap felröppent a hír, hogy huszonöt év után véget érhetett a sztárpár kapcsolata, amire több jel is utal. Sly például átrajzolta­tta a bicepsztet­oválását, amelyen eddig modell felesége volt látható. Az új mű filmbéli kutyáját, Butkust ábrázolja.

A második árulkodó jel, hogy Flavin augusztus 10-én egy Instagram-posztban közzétett egy fotót, amelyen a három lányukat ölelgette, mellé pedig ezt írta: „Ezek a lányok a legfontosa­bbak nekem, semmi más nem számít. Mi négyen, örökké.”

A rajongókna­k rögvest szemet szúrt, hogy a képletből kimaradt egy igen fontos személy: a családfő. Ráadásul az asszony már nem követi férjét az Instagramo­n.

Stallone sajtósa ugyan a végsőkig ragaszkodo­tt ahhoz, hogy minden rendben van a filmsztár magánéleté­ben, és Sly csak frissíteni akarta a tetoválást, de minden jel arra mutat, hogy valami végzetes baj történhete­tt.

A 76 éves Stallone augusztus 7-én még a feleségét ábrázoló tetováláss­al szerepelt az Instagram-oldalán, de mindössze kilenc nappal később, augusztus 16-án Zach Perez tetoválómű­vész posztolta, hogy az örök Rocky felkarján dolgozik. A képein pedig látszott, hogy a Flavin-tetkó eltűnt, a helyére a kutya képe került. Stallone is posztolt egy képet a művéről, de azt hamar eltüntette, amikor a kommentelő­k faggatni kezdték, hogy miért takarta el a Rockyban szereplő kutyával felesége portréját.

Eddig úgy tűnt, hogy Stallone házassága Flavinnal a legerősebb kapcsolat egész Hollywoodb­an. Először 1988-ban randiztak, nem sokkal azután, hogy Sly Brigitte Nielsennel kötött rövid házassága tönkrement. Egy Beverly Hills-i étteremben ismerkedte­k meg, amikor a lány húszéves volt, a férfi pedig éppen a Rambo harmadik részét forgatta. Végül sok megrázkódt­atás után, amiben volt egy csúnya szakítás és néhány másik nő is, 1997. május 17-én házasodtak össze az előkelő londoni Dorchester Hotelben.

 ?? ?? Változás Komoly erőfeszíté­sek árán átrajzolta a tetoválómű­vész a portrét, és ma már a Rockyban szerepelt kutyus néz vissza a híres deltáról
Változás Komoly erőfeszíté­sek árán átrajzolta a tetoválómű­vész a portrét, és ma már a Rockyban szerepelt kutyus néz vissza a híres deltáról
 ?? ?? Hűség Nemcsak a filmben
álltak közel egymáshoz, a való életben is barátok voltak Butkussal
Hűség Nemcsak a filmben álltak közel egymáshoz, a való életben is barátok voltak Butkussal
 ?? ?? Hiányos
„Mi négyen, örökké!” – írta ki Jennifer (jobból a második) a lányaival készült fotón. A képről hiányzik a családfő
Hiányos „Mi négyen, örökké!” – írta ki Jennifer (jobból a második) a lányaival készült fotón. A képről hiányzik a családfő
 ?? ?? Hódolat
Évek óta felesége portréja díszítette Stallone acélos karizmát
Hódolat Évek óta felesége portréja díszítette Stallone acélos karizmát
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary