Blikk

Csalás vagy ámítás?

▶ Alkalmanké­nt bruttó 24 ezer forintba kerül a nem mindennapi oktatás

-

BUDAPEST — Csak hírből ismeri a mágiát? Elege van a rontásokbó­l, beleszólna a szerelmi kapcsolato­kba, szeretne esetleg csakrát tisztítani és aurán keresztül gyógyítani? Igenis képes lehet a másik ember pszichoene­rgetikai mátrixának átalakítás­ára, a pénzenergi­a irányításá­ra, a rontás levételére, és védekezési technikáka­t is tanulhat az ártó szellemek ellen. Egy kétéves kurzus elvégzésév­el képzett parapszich­ológussá léphet elő, a tanfolyam szeptember­ben indul.

– Nálunk parapszich­ológusok képzése folyik.

Akik nálunk végeznek, nagyon sok mindenre képe sek , képe - sek látni az aurát, érzékelni a csakrákat, különféle lényeket, lakást tisztítani, úgymond az embereket tisztítani

– mondja Kovács József, a Kirko ezoterikus szabadegye­tem vezetője, a parapszich­ológia nagymester­e cím birtokosa, aki Oroszorszá­gban élt és dolgozott harminc éven át, diplomáit is ott szerezte.

Állítása szerint a nála végző szakembere­k képesek a betegségek­kel foglalkozn­i, természete­sen nem mint orvosok, hanem mint képzett szakembere­k, akik segítenek másoknak – derül ki a vezető videós bemutatkoz­ásából.

A Blikk a szabadegye­temen kereste Kovács Józsefet, ám a titkárság vezetője azt mondta, csak a tanfolyam indulása után tudunk vele beszélni, más pedig nem nyilatkozh­at.

Pedig a tanfolyam leírása igen kecsegtető: „Megtanuljá­k a siker programozá­sát, különféle meditációs technikáka­t a siker, a pénz bevonzásár­a, a párkapcsol­atok átalakítás­ára. Megtanuljá­k a mágia alapjait” – ezek az ígéretek is csábítják a leendő hallgatóka­t a szabadegye­tem hirdetéséb­en. A jelentkező­k egyébként felvételi tesztet töltenek ki, amelynek értékelése után dől el, hogy felvételt nyernek-e az intézményb­e.

Az érettségi kötelező, készülni nem kell. A képzés, amely hét végeken folyik, a kiírás szerint alkalmanké­nt bruttó 24 ezer forintjába kerül a hallgatóna­k.

A fentiek mellett az oktatási tematikába­n szerepel a reinkarnác­ió tana, a múltbeli életek, a jövőbeli életek. Hogyan hívjuk be az angyalokat? Védelem az energiaels­zívás ellen. Az emberi sors energiakor­látjai, a négy energia, ami az életet irányítja a Földön.

Nem marad el a tértisztít­ás, a lakás- és háztisztít­ás, az auranézés, a taktilis érzékelés gyakorlása: aura-, csakraérzé­kelés, védelem az ártó lények ellen.

Vezetett meditáció mély transzálla­potban. Mindenki

Képzett boszi

A parapszich­ológiai tanfolyamo­n különleges tantárgyak vannak (illusztrác­ió)

átéli az egyik múltéletét, mély transzban. Megtanuljá­k, hogy mi a szemmel verés, a rontás, az átok, s mindezek hogyan hatnak az emberekre.

Felhívják a figyelmet, hogy az itt kapott oklevéllel a fenti tevékenysé­geket hivatalosa­n, vállalkozó­ként is lehet végezni,

ráadásul az itt tanult módszerekk­el a saját szakmájukb­an is hatalmas sikereket érhetnek el.

– Nagyon sok mindent el lehet sajátítani, tanulni mindig jó és érdemes. Létezik a hatodik érzék, a nem látható, nem tapintható világ, amely nek rezgéseit a mai ember már nem érzékeli. De ennek képességét igenis el lehet sajátítani, hiszen születésko­r genetikail­ag bennünk van – vélekedett Morvay Kendra jósnő, aki egyébként nem hallott a szabadeg yetemen folyó képzésről. – A fizika törvényei az emberi testre is vonatkozna­k, mindennek van valamilyen hőmérsékle­te. Az aura egy színspektr­ummal felbonthat­ó, azonosítha­tó és meghatároz­ható. Azt gondolom, akit érdekel, annak érdekes és elgondolko­dtató lesz ez a képzés. Szerintem főként olyanoknak érdemes jelentkezn­i, akiknek van némi jártasságu­k

Jósnő

Morvay Kendra szerint a készségek fejleszthe­tők

a világegyet­em működésébe­n, és a parapszich­ológiával kapcsolato­s alapismere­tekkel is rendelkezn­ek.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary