Blikk

Nyíltan ráhajtott

Tóth Gabi férjére a versenyző ▶ Az asszony eldöntötte, a fiatal séf csapatába kerül, bármi történjék is

-

BUDAPEST — Nemcsak a főztjével, de a sármjával és a bájaival is támadt a Séfek séfe egyik versenyzőj­e. Stef Ibolya azzal a céllal érkezett meg a TV2 hétfő este új évaddal adásba kerülő gasztrover­senyébe, hogy meghódítsa Krausz Gábort. A versenyző nem titkolta a szándékát, bármennyir­e is tiltakozot­t Tóth Gabi férje, Ibolya egészen a séfpultig lopakodva tette egyértelmű­vé Krausz Gábornak, hogy márpedig az ő csapatába szeretne kerülni, legyen az a főzés vagy bármilyen más csapat...

– Nem csak a főztömmel akartam lenyűgözni. Meg akartam mutatni neki, hogy mi, erdélyiek amilyen ízesen beszélünk, olyan ízesen főzünk, sőt olyan ízesen udvarolunk is – mesélte nevet ve a Blik knek Ibolya, aki azért szeretett volna mindenáron Krausz Gábor csapatába kerülni, mert a három séf közül ő a legfiatala­bb.

– Én mindig mindenkine­k nyíltan megmondom, amit gondolok, ami a szívemen, az a számon. Ha választani kell, nyilván Krausz Gábort választom és az ő csapatába szeretnék bejutni. Jobb lesz ez így mindenkine­k – vallotta be a nő, aki mindig határozott a céljait illetően.

Még akkor is, ha ezzel esetleg kellemetle­n helyzetbe hozza a másik felet.

– Gábor is zavarba jött, el is pirult – árulta el mosolyogva Ibolya, aki szerint egy kis f lört belefér annak érdekében, hogy besimuljon a többi versenyző közé.

Krausz Gábor ugyan fiatalon nagy nőcsábászn­ak számított, sőt korábban bevallotta, a szakács szakmát is a csajozás miatt választott­a, ezúttal zavarba jött a hölgytől. Keres

Flört

A gasztrovet­élkedő játékosa nemcsak becézgette, simogatta is Krausz Gábort, aki zavarba jött

tük a séfet, hogyan élte meg a szituációt és párja hogyan fogadta, amikor mesélt neki a flörtölő játékosról, ám nem kívánt nyilatkozn­i.

Az azonban köztudott, Gábor és felesége, Tóth Gabi kapcsolata megingatha­tatlan. Az énekesnő korábban a blogjában is írt a kettejük közt lévő kapocsról.

„Az elmúlt három évben sikerrel csiszolódt­unk egymáshoz, és már bölcsebben szeretjük egymást. Már nem feltétlenü­l a szenvedély jellemzi leginkább a kapcsolatu­nkat, hanem a szövetség” – írta egy évvel ezelőtt Tóth Gabi a csalad.hu-n vezetett blogjában.

Határozott

Stef Ibolya nem is tagadta, mindent megtesz, hogy Gábor csapatába kerüljön

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Fájhat a feje? Vajon mit szól Tóth Gabi, ha meglátja, hogy a Séfek séfe egyik játékosa rástartolt a férjére
Fájhat a feje? Vajon mit szól Tóth Gabi, ha meglátja, hogy a Séfek séfe egyik játékosa rástartolt a férjére
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary