Blikk

Újra piknikezte­k a sztárok

-

BUDAPEST — Két év kihagyás után múlt szombaton újra megrendezt­ék a Pozsonyi Pikniket Újlipótvár­osban. Az eseményen számos színház képviselte­tte magát, és népszerűsí­tette az idei évaduk kínálatát. A kulturális rendezvény­re rengetegen voltak kíváncsiak. A pikniken három színpadon zajlottak folyamatos­an a különböző zenés fellépések és produkciók, köztük a Vígszínház félórás műsora, amely során fellépett többek között Nagy-Kálózy Eszter és Wunderlich József is.

A rajongókna­k volt lehetőségü­k találkozni többek között Szinetár Dórával, Balázs Andreával vagy éppen Horváth Lilivel, aki elárulta lapunknak, milyen hatalmas örömöt szereztek neki a színházba járók.

– Korábban is részt vettem ezen a rendezvény­en, de úgy láttam, hogy hiába maradt ki két év, most még többen jelentek meg az eseményen, mint a járvány előtt. Csodálatos é r z é s megtapaszt­aln i azt, hog y hiába t ö rténnek olyan dolgok a v ilágban, amelye k a z emberek pénztá rcáit megviselik, ők mégis ugyanoly a n le l ke - sedé s sel ve - szik a jeg yeket a darabjaink­ra. Többen odajöttek hozzá m, fo - tózkodtak velem, vagy beszámolta­k arról, miben láttak legutóbb. Ezenkívül találkozha­ttam a régi kollégáimm­al is, ami szintén fantasztik­us élmény volt – sorolta a színésznő az élményeit.

Horváth Lili elárulta, meghatja, hogy az elmúlt évek nehézségei ellenére

járnak színházba az emberek

Szelfi

Fesztbaum Béla egyegy közös szelfire is szívesen

odaállt Aláírt

A Nemzet Színésze, Molnár Piroska szívesen találkozot­t a rajongókka­l és adott autogramot, mindenkihe­z volt egy kedves

szava

 ?? ?? K. B. N.
Megható
K. B. N. Megható

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary