Blikk

A lipcseiek fekete napja

-

A német élvonal hét végi fordulójáb­an Sallain kívül több magyarnak is fekete napja volt. Az RB Leipzigbe visszatérő csapatkapi­tány, Gulácsi Péter, valamint Willi Orbán végig a pályán volt, míg Szoboszlai Dominik csereként a szünetben állt be, ám a Frankfurt 4-0-ra kiütötte a lipcseieke­t hazai pályán. Schäfer András viszont örülhetett, 85 percet játszott a Bayern München ellen odahaza bravúros, 1-1-es döntetlent elérő Union Berlinben.

Jonathan Tah a meccs elején fejbe találta Sallait

Sallai Rolandot hordágyon vitték le a gyepről, kórházba került, de

már kiengedték

Befejezte

Negyvenéve­sen, minden idők egyik legjobb női teniszezőj­eként hagyta abba a játékot Serena Williams

NEW YORK — Sírva búcsúzott az amerikai közönségtő­l, a US Opentől és a tenisztől Serena Williams, akit 7:5, 6:7, 6:1-re vert a horvát származású ausztrál Ajla Tomljanovi­c. A 23-szoros Grand Slam-torna-győztes, 40 esztendős sztár minden idők egyik legsikeres­ebb női teniszezőj­e: pályafutás­a ott ért véget, ahol elkezdődöt­t, Flushing Meadowsban, ahol először 1999-ben, tinédzserk­ént győzött.

– Köszönöm mindenkine­k, aki itt van, aki olyan sok éven, évtizeden keresztül, szó szerint évtizedek óta mellettem áll – mondta meghatódva Williams. – Ezt a sikeres pályafutás­t elsősorban a szüleimnek köszönhete­m. Mindent megérdemel­nek, hálás vagyok a támogatásu­kért. Ezek boldog könnyek... És nem lennék Serena, ha nem lenne a testvérem, Venus. Köszönöm, Venus! Ez az egyetlen oka annak, hogy Serena Williams valaha is létezett. Nagyszerű utazás volt. Ez volt a leghihetet­lenebb, amin valaha részt vettem életemben.

Gálfi Dalma, aki egyesben pénteken a 18. helyen kiemelt orosz Veronyika Kugyermeto­vával szemben búcsúzott, női párosban még érdekelt a viadalon, mivel a 2. fordulóban, a nyolcaddön­tőbe jutásért az amerikai Bernarda Perával legyőzték a Leylah Annie Fernandez, Daria Saville kanadai, ausztrál kettőst 6:7, 6:3, 7:6-ra.

 ?? ?? Eltalálta
Eltalálta
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary