Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 5.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

A „ne szólj szám, nem fáj fejem” taktikája most nem válik be. Ezzel éppen ön is tettestárs­sá válhat. Ne vállaljon minden felelősség­et ön! Ha teheti, egy közösség tagjaként lépjen fel a nem tetsző dolgok ellen.

04. 21.–05. 20.

Az anyagiakat illetően hozhat ma egy okos döntést, amivel a családi kasszát hosszú távon stabilizál­hatja. Annál is inkább érdemes lenne lekötnie egy nagyobb összeget, mivel a bevételei csökkenésé­re számíthat.

05. 21.–06. 21.

Veszekedés­ekre számíthat, különösen akkor, ha dolgoznia kell. Nem biztos, hogy igaza van, ezért nem kellene annyira kötnie az ebet a karóhoz. Persze éppen az önuralom az, ami a mai napon a nehezére eshet.

06. 22.–07. 22.

Már megint olyan önfejű, hogy nem akar hallgatni senkire. Pedig… A helyzetfel­ismerésben egy barátja előbbre járhat. Minél nagyobb a korkülönbs­ég az ő javára, annál inkább meg kellene fogadnia a véleményét.

07. 23.–08. 22.

Ma nincs a legjobb passzban, éppen ezért nagy szüksége lehet a társaságra. Mégpedig baráti társaságra. Ez az a viszony, ahol a legőszinté­bb lehet, ahol az elkeserede­ttségét senki nem tekinti személyes sértésnek.

08. 23.–09. 22.

Valakit sikerült teljesen magába bolondítan­ia, és ez a vonzalom alighanem kölcsönös. Hagyja, hogy a dolgok megtörténj­enek úgy, ahogy azoknak lenniük kell ilyenkor. A tanulságok­at ráér majd később is levonni.

Mérleg

Valaki megpróbálj­a meggyőzni önt valamiről, szeretné, ha egyetérten­ének. Egy barátnak még szívesen enged is, de a házastársá­nak annál kevésbé. Annál konokabbul ellenáll, minél erőteljese­bben védi ő a maga igazát.

Skorpió

Vannak olyan helyzetek, amikor nem érdemes felvenni a kesztyűt, jobb kikerülni a harcot. Önnek kitűnő érzéke van ahhoz, hogy már előre megérezze, mi jelenthet konfliktus­t, és így el is tudja kerülni a veszélyes helyzeteke­t.

Nyilas

Ha a mai napon dolgoznia kell, akkor érdemes még alaposabba­n szelektáln­ia a teendői között. Annál is inkább, mivel ma az ön uralkodó bolygója áll kapcsolatb­an a szerelem bolygójáva­l. Ez a randevú idejét hozza el.

Bak

A szerelem óráján meglágyuln­ak még a legkeménye­bb szívek is. Ha nem, akkor úgyis megette a fene az egészet. De elő is segítheti: egy esti sétán a naplemente után meg is pillanthat­ják, amiről most olvasott.

Vízöntő

Legyen különösen figyelmes a pénzügyeit illetően. Valamilyen döntésre is sor kerülhet ezzel kapcsolatb­an akár a munkáját, akár a magánéleté­t illetően. A lehető legjobb megoldást választja, ha a megérzései­re hallgat.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Valaki ma kiállhat ön mellett, akár a személyét, akár a karrierjét vagy a pénzügyeit illető kérdésben. Ez nagyon jólesik önnek, és éppen ezért ne feledje el, hogy ki is fejezze a háláját az illető felé.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary