Blikk

Escobar vízilovair­a hajtanak Balázsék

▶ Körbekérde­zték világutazó ismerőseik­et, mit kell tudniuk a dél-amerikai államról

- B. P.

BUDAPEST — Nyolc év után visszavesz­i a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezet­ését a show két eredeti házigazdáj­a, Sebestyén Balázs és Vadon János. A két sztár és a még ismeretlen versenyzők hamarosan indulnak Kolumbiába, ahol öt év szünet után a népszerű realitynek már a hatodik évadát forgatja az RTL Klub.

– Igen, már nyolc éve, de ezt is csak onnan tudom, hogy annak az évnek a végén született Noel – árulta el nevetve Sebestyén Balázs, amikor rákérdeztü­nk, várja-e már a visszatéré­st.

– Nálunk a fontos dátumokat a feleségem jegyzi – vágott közbe Vadon Jani, aki szerint az, hogy hosszú évek óta minden hétköznap reggelt együtt töltenek a rádióban, nem jelenti azt, hogy egymás agyára

mennek, ha ezenkívül is időt kell tölteniük egymással.

– A mi kapcsolatu­nkban már az értelem dominál, nem az érzelem, ami így ötven felett, azt hiszem, jó tulajdonsá­g – viccelődöt­t János, aki Balázszsal együtt nagyon várja már az utazást.

Pedig azt gondolná az ember, hogy Sebestyén Balázs évtizedes tévés múlttal a háta mögött már kényelmese­bb, megteheti, hogy a sok utazással járó, nehezebb feladatoka­t már nem vállalja. Ám az ő esetében éppen az ellenkezőj­e áll fent.

– Sosem jártam még Kolumbiába­n, de azt hallottam róla ismerősökt­ől, akik már voltak ott, hogy nem olyan ijesztő, mint sokan gondolják. Sőt, kifejezett­en turistabar­át. Igaz, nekünk sok időnk nem lesz turistásko­dni a forgatás miatt. Ám az is elég, hogy egy inspirálób­b környezetb­en leszünk, mint az itthon megszokott stúdió, minden egyes nap. Ugyan sokkal sűrűbbek lesznek a napok, intenzíveb­b lesz minden, de végre más a díszlet és az, hogy külföldön leszünk, előhozza majd a rejtett energiáink­at – bizakodott Sebestyén Balázs.

Nem titkolja, várja már, hgy felszálljo­n a repülőgépr­e, és szerencsés­nek érzi magát, hogy Janival mindkettej­ük családi háttere lehetővé teszi, hogy utazzanak. És hogy mi az, amit mind a ketten meg akarnak nézni Kolumbiába­n?

– A v ízilovakat! Á llítólag azok az állatok, amelyeket a drogbáró Pablo Escobar elfogása után szabadon engedtek, még mindig ott vannak. Őket nagyon szeretnénk megnézni – mondták egymás szavába vágva, és azt is elárulták, mi a stáb tagjainak egyik legnagyobb félelme.

– Nagyon magas a páratartal­om, tipikusan olyan, hogy a reggel megmosott haj estére sem szárad meg, de ez ugye engem nem érint – vetette fel Jani.

– Én meg majd viszek hajvasalót, hogy a fejem kinézzen valahogy – kacagott fel Balázs.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Híresség
A legendás kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar 1993-ban hunyt el
Híresség A legendás kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar 1993-ban hunyt el

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary