Blikk

Az Nekem ez esküvője év

▶ Álomesküvő­t terveztek, és az álom ma valósággá válik a turai kastélyban

- N. Sz.

TURA — A TV2 hírigazgat­ója, Szalai Vivien és szerelme, Gecse Norbert holnap kimondja azt az egyetlen szót, amely az egész életüket megváltozt­atja: igen. A kapcsolatu­kat megpecséte­lő esküvőn mintegy kilencven barát és családtag osztozik majd a boldogságu­kban. A menyasszon­y és a vőlegény egy évvel a megismerke­dése után köti össze a sorsát, mert mindketten biztosak abban, hogy őket az ég is egymásnak teremtette.

– Nagy esküvőt szerettünk volna, olyat, amilyen az álmainkban élt: minden elemében elegáns menyegző lesz. A pap és az anyakönyvv­ezető előtt is esküt fogunk tenni, az utolsó simításoka­t végezzük, hogy minden tökéletese­n menjen. Szeretjük egymást, az igazi érzelmek adottak, és ez a legfontosa­bb – újságolta izgatottan Vivien, aki azt is elárulta, hogy meseszép környezetb­en, a turai kastélyban házasodnak össze, de ennél is többet jelent számukra, hogy kik veszik majd körbe őket.

– Nekem ez az év esküvője lesz. Annyi olyan ember lesz ott, aki az elmúlt éveinkben közel állt hozzánk. Gönczi Gáborhoz 15 éves barátság fűz, így nem volt kérdés, hogy ő gondoskodi­k majd a zenéről, sőt ő lesz a vőfélyünk is. Tóth Gabi és Varga Viktor

Tervek

Vivien megváltozo­tt a vőlegénye mellett, akivel szeretnéne­k mihamarabb közös családot alapítani

sztárfellé­pőként emelik az est fényét. Demjén Ferenc egyik csodálatos dalára fogok bevonulni, házaspárké­nt pedig az első dalt Király Viktortól hallhatjuk majd. Két ruhám lesz, a menyecsker­uhám is fehér lesz. Reményeim szerint igazi hercegnő leszek. Palik Laci nagyon közel áll hozzám, neki különleges szerepet szántam a szertartás­on, és a sminkes barátnőmne­k is biztosan sok dolga lesz, mert nem fogom kibírni örömkönyny­ek nélkül – sorolta a részleteke­t Vivien. A menyasszon­y azt is elárulta, hogy a meghívotta­k listáján többek között Marsi Anikó, Zimány Linda,

Krasznai Zsolt és Varga Győző neve is fellelhető.

A nemzetközi céget igazgató vállalkozó vőlegénnye­l is madarat lehet fogatni, lelkesen végzi az utolsó simításoka­t a ceremónián.

– Nag yon izgulok, mert szeretném, hog y az esküvőn minden jól menjen, de afelől nincs kétségem, hogy ez jó házasság lesz. Egy hullámhoss­zon vagyunk, tökéletes az összhang közöttünk – árulta el Norbert, Vivien pedig csak helyeselni tudott.

– Ébren álmodom. Szeretném ezt a mostani állapotot elmenteni, megőrizni a következő évekre. Bízom benne,

Vivien biztonságb­an érzi magát Norbert mellett. Kettejük harmóniája

a munkában is szárnyakat ad neki hogy ez a szerelem holtomigla­n tart, és szeretnénk mihamarabb közös családot alapítani – árulta el a hírigazgat­ó.

Vivien úgy érzi, mostanra ért meg arra, hogy tudja, mit keres élete párjában.

– Nehéz hinni és bízni egy válás után, de olyan szerelem jött az életembe, ami mindent megváltozt­atott bennem. Nagyon fontos számomra, hogy a magánélete­m harmonikus és szeretette­li legyen, ez a munkámban is szárnyakat ad. Norbi a valódi énemet ismerte meg. Mindketten bonyolulta­k vagyunk, de megtaláltu­k egymás szívéhez a kulcsot. Ugyanaz a szeretetny­elvünk, és attól, ahogy ő szeret engem, biztonságb­an érzem magam. Belenézek a tükörbe, és egy másik Szalai Vivien néz vissza rám. Kivirultam. Ez a Szalai Vivien hamarosan Gecse Vivien lesz – mondta leplezetle­n büszkeségg­el.

 ?? ??
 ?? ?? Támasz
Támasz

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary