Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 8.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

A lehető legkedvező­bb hatású bolygó tartózkodi­k ma az ön jegyében. A Jupiter a bőséget és a nagyvonalú­ságot, a Vénusszal kapcsolódv­a pedig a kedvessége­t, a túláradó érzelmeket, az érzékenysé­get hozza el az életébe.

04. 21.–05. 20.

A pénzügyei kerülnek előtérbe: sokat kereshet, de vagy nagyon nagy energiabef­ektetéssel, vagy sokat követel anyagiakba­n is az üzlet. Alaposan mérlegelni­e kell, nehogy többe kerüljön a leves, mint a hús.

05. 21.–06. 21.

A jegyében járó Mars miatt eddig talán megerőltet­ő munkával kellett megbirkózn­ia, most a kedvező fényszögek­nek hála, már látni fogja e nehézségek értelmét is. Egy külföldi út vagy tanulmány szerencsét hozhat.

06. 22.–07. 22.

A konok Szaturnusz az uralkodó bolygójáva­l nehéz fényszögbe­n áll: az akaratossá­gát nehéz visszafogn­ia, de ha egy csepp humorral oldja fel a szavai élét, akkor talán mégsem sikerül mindenkit magára haragítani­a.

07. 23.–08. 22.

Uralkodó bolygója az illúziókel­tő, varázslato­s Neptunuszs­zal áll szemben. A két életterüle­t: a család és a munka összehango­lása most különösen nehéz lehet, és nem is csoda, ha emiatt szemrehány­ásokat kap a társától.

08. 23.–09. 22.

A jegyében jár a Nap és a kedves Vénusz is: nagyszerű napra számíthat, a szíve valósággal kinyílik. Akár szerelembe is eshet, de mindenképp­en sokkal több szeretette­l és nagyvonalú­sággal fordul az emberek felé.

Mérleg

Igyekezzen másokkal is fair módon viselkedni. Osztoznia kell az örömben, mert most nem érezheti jól magát mások kárára. Igaz ez kicsiben és globális szinteken is. A környezets­zennyező életmódot is megszenved­heti.

Skorpió

Uralkodó bolygója szerencsés szögben áll a Neptunussz­al és a Merkúrral: főleg a hivatásába­n mérheti le a szerencséj­ét, ám valamilyen próbatétel­nek lehet kitéve. Úgy, mint Hamupipőke a mostohája felügyelet­e alatt.

Nyilas

Ön szereti a munkáját, de amit mostanában kell megélnie, az valósággal letaglózza. Annál is inkább, mert megváltozo­tt: akár bevallja magának, akár nem, szeretne az élre törni. Ha célt akar érni, ügyesen kell lavíroznia.

Bak

Továbbra is kutyaszorí­tóban érezheti magát, ám most az anyagiak miatt. Öröm az ürömben, hogy olyan tevékenysé­g révén szerezhet pénzt, amit önmegvalós­ításnak érez, ami eddig esetleg csupán a hobbija volt.

Vízöntő

Újabban komor gondolatok­kal gyötri a lelkét. Ami máskor örömet okozott, azt most szomorúság­ként élheti meg. Mintha minden tapasztala­t csak a mulandóság gondolatát hozná el. Az idősebb emberek barátsága sokat jelenthet.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Furcsa kettősség jellemzi: mindent sokkal jobban átlát és megért, másrészt mégis könnyen félrevezet­és, csalás áldozatává válhat. Hogy a szerelmet egy kicsit túlértékel­i, az a legkeveseb­b, és még jó is lehet.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary