Blikk

Négy jel, hogy valaki megjátssza az érzéseit

-

Az érzelmek megjátszás­a sajnos g yak rabban fordul elő, mint gondolnánk, de most segítünk abban, hogy felismerjü­k azokat a jeleket, amelyek elárulják az igazságot.

Akár lenyeljük a dühünket és mosolyt erőltetünk magunkra, akár érzelmeket és érdeklődés­t színlelünk valaki iránt, hogy ne bántsuk meg, sokszor kénytelene­k vagyunk megjátszan­i magunkat. Ez azonban különösen bosszantó lehet olyan fontos érzelmi kötelékekb­en, mint egy párkapcsol­at vagy barátság – olvasható a freundin.de oldalon. De hogyan ismerjük fel a színlelést?

1. A szituáció és az érzelmek nem egyeznek

A rossz hírek ellenére mosolyog a partnerünk, vagy gyanúsan magabiztos­an viselkedik? Simliskedé­s lehet a háttérben! Ha valami negatív dolog történik, teljesen természete­s, hogy negatív érzéssel reagálunk rá. Bármi más nem tűnik hitelesnek.

2. Stresszhel­yzetben

Enyhe remegés a hangban, izzadó tenyér vagy egy árulkodó félrenézés? Elég gyorsan meg tudjuk állapítani a partnerünk testbeszéd­éből, hogy megjátssza-e az érzelmeit vagy őszinte velünk.

3. Győzelemér­t

Az egyik fő ok, amiért az emberek érzéseket színlelnek, az az, hogy megnyerjen­ek valamit vagy valakit. Így fordul elő, – különösen az elején –, hogy a legjobb színben szeretne feltűnni. Ez csak egy bizonyos pontig normális.

4. Hallgassun­k a megérzésün­kre

Rossz lesz a kedvünk, remegni kezd a gyomrunk, rossz érzésünk van? Hallgassun­k rá, nem véletlen! Nagyon sokan

Ha figyelünk, gyorsan lebukhat az illető megérzik a problémát. Fontos, hogy ne beszéljük le magunkat róla, ne hazudjunk magunknak. Az első megérzés szokott helyes lenni, kövessük hát azt.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Bukta
Bukta
 ?? ?? J. Zs.
J. Zs.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary