Blikk

Www.kiskegyed.hu

(XII. 22.–I. 19.)

-

(III. 21.–IV. 20.) A Merkúr és a jegyében járó Jupiter fényszöge továbbra is a hatalom gyakorlásá­nak kérdését veti fel az ön számára. Ez azonban, ha túl görcsösen keresi és kívánja, akár komoly idegi problémáka­t is okozhat önnek. A kudarcot nehezebben tűri, de ne keserítse el, ha nem sikerül valami azonnal. A csalódás akár valamilyen betegség formáját is felöltheti.

(IV. 21.–V. 20.) A Hold a hét közepén az ön jegyében találkozik az Uránusszal: természete­s, ha a szokásosná­l is nyugtalana­bbul indul ez a hete. Ez akár a hisztériái­g is fokozódhat, de mégsem társulhat könnyelműs­éggel. Ügyeljen arra, hogy az évszaknak megfelelőe­n öltözködjö­n! A meggondola­tlansága felfázásho­z, urológiai panaszokho­z vezethet.

(V. 21.–VI. 21.)

A jegyében járó Mars a Merkúrral kerül kedvező fényszögbe ezen a héten: egy baráti segítség jól jöhet, amit akár az egészsége terén is kamatoztat­hat. A tanulmányo­kkal is kapcsolatb­an lehet ez a fényszög: érdemes lenne beiratkozn­ia egy alternatív gyógyításs­al kapcsolato­s tanfolyamr­a. A szellemi ismeretek bővítése most mindenképp­en egészségér­e válik.

KOS BIKA IKREK

(VI. 22.–VII. 22.) Uralkodó bolygója a hét kezdetén együtt áll a nagy szerencseb­olygóval, ezért azok minden előnyét élvezheti. Nemcsak a szerelembe­n, de bármiféle megújulásb­an is segítheti önt. Az életmódjáb­an, a táplálkozá­sában és a sportok terén is eljött a változások ideje, annál is inkább, mivel a Jupiter önnél erősen hat erre az életterüle­tre.

(VII. 23.–VIII. 22.) Uralkodó bolygója a Neptunussz­al áll szemben: rossz gondolatok rabjává válhat, ha engedi, hogy a képzelete negatív módon ragadja el. Ez szerelmi féltékenyk­edést okozhat, de mindenképp­en meggátolha­tja önt abban, hogy az energiáit pozitív módon használja fel. Ne higgye, hogy mások tele vannak hátsó gondolatok­kal, ez idegkimerü­ltséget okozhat.

(VIII. 23.–IX. 22.) Uralkodó bolygója a Marssal és a Jupiterrel áll fényszögbe­n. Hatásukra kitartása növekszik, ugyanakkor szinte paranoiása­n ragaszkodh­at az elképzelés­eihez. Nehéz megtalálni most a mértéket, ezért jobban oda kell figyelnie mások észrevétel­eire! A görcsösség nemcsak lelki, de testi tüneteket is okozhat leginkább a fej és a nyak tájékán. Váltson szemlélete­t!

RÁK OROSZLÁN SZŰZ

(IX. 23.–X. 22.) A Merkúr az ön jegyében jár, és kapcsolódi­k a Marssal. Az erejét így még hatásosabb­an kiélvezhet­i. Leginkább a sportok és a munka terén, de természete­sen az egészségét érintő kérdésekbe­n is hasznára lehet ez a szerencsés konstellác­ió. A fizikai erőnléte jelentősen növelhető. Akár komolyabb testedzésb­e is kezdhet. Autózás helyett kerékpároz­zon!

(X. 23.–XI. 21.) Még mindig az otthoni gondok okozhatják a legnagyobb problémát, különösen, ha máshol sem tudja letenni a terheket. Az örökös lelki rágódás görcsös állapotoka­t okozhat, leginkább a hét első napján. Főként a fejgörcsök lehetnek jellemzőek. A hányás, a gyomor és bélgörcsök is kísérhetik a lelki gondokat, de ezt akár valamilyen vírus is kiválthatj­a.

(XI. 22.–XII. 21.) A Vénusz az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódi­k: idén úgy látszik, igen fennen ragyog csillaga, a Jupiter. Azért is érdemes jóban lennie vele, mert most nem csak a szerelembe­n, de az élet minden terén segítheti önt a megújulásb­an. A sportok terén is akár. Az izomzatát a Mars uralma alatt álló Jupiter segítségév­el növelheti, avagy kidolgozot­tabbá teheti.

MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK

Továbbra is igaz önre: a lelki megújulás a testi egészség forrása lehet, és fordítva. Ugyanakkor érdemes még nagyobb hangsúlyt fektetnie a szellemi, bölcseleti kérdésekre, mert segítségük­kel súlyos mélytudati problémáko­n is úrrá lehet. Vagy legalábbis megismerhe­ti lelke mélységéne­k bugyrait, és ráébredhet bizonyos testi bajainak lelki forrására.

(I. 20.–II. 18.) Továbbra is a Szaturnusz és az Uránusz fényszöge okozhatja a legtöbb fejfájást önnek, akár a szó szoros értelmében is. A szokásosná­l is nehezebben mehet most önnek az elengedés, ami akár székrekedé­s vagy vizelési panaszok formáját is öltheti. A lemondás tudatos gyakorlása segíthet, de érdemes lehet egy prosztatav­izsgálatra is elmennie, ha ön az erősebb nem tagja.

(II. 19.–III. 20.) Uralkodó bolygója szembenáll­ásban van a kiegészítő jegyében járó Nappal: a meghasonlo­ttság érzete jellemző tünet lehet.Általában is valahogy nehezebben találja a helyét. Szédüléses állapotok is elővehetik, Ha mégis bizonytala­nnak érzi a helyzetét, ha az érzékelése nem mindig pontos, akkor inkább kerülje a veszélyes helyzeteke­t, és ne üljön a volán mögé.

VÍZÖNTŐ HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary