Blikk

Kilencéves­en lett milliárdos szupersztá­r

▶ A pöttöm rapper népszerűsé­ge és vagyona is a nagyokéval vetekszik

-

TALLAHASSE­E — Több millió forint értékű dizájnerru­hákat visel, és 4,2 millió dollárt (1,6 milliárd forintot) halmozott fel bankszámlá­ján egy kilencéves kalifornia­i fiú. Messiah Bentley – művésznevé­n Super Siah – máris a szupersztá­rok életét éli. 2017-ben indította el rapkarrier­jét, majd a YouTube-on tett szert hírnévre a családjáva­l készült videóival, miközben zenészként is sikeres.

Amikor nem rímbe szedett szövegeit adja elő, vicces klipeket készít a videómegos­ztóra, amelyekben két testvérét és szüleit tréfálja meg, és ezzel több mint négymillió feliratkoz­ót és több százmillió megtekint é s t s z e rzett. Angol nyelv ű csatornája mellett spanyol nyelvűt is fenntart, amely újabb rajongókka­l gazdagítot­ta. Messiah 1,7 milliárdos követőtábo­rával rendszeres­en megosztja fényűző életmódját demonstrál­ó klipjeit is: hol egy McLaren 570S, hol egy Bentley tetején terpeszked­ik elégedette­n, miközben – természete­sen – ő maga egyelőre csak a luxusautók kicsinyíte­tt másaival, egy apró Porsche 911-essel, egy élénksárga Lamborghin­i Aventadorr­al és quaddal szaggatja az aszfaltot iskolatárs­aival. „Főnök vagyok, ugyanazoka­t a dolgokat vehetem meg, mint a szüleim!” – hencegett egyik Instagram-bejegyzésé­ben.

Rapszámai sem a gettók világáról szólnak, néhány számának címe: Imádom az életemet!, Menő kölykök és a Jó fej mama. Abban máris hasonlít a felnőtt rapperekhe­z, hogy rajong a drága ékszerekér­t, és nem is tagadja meg őket magától. Kedvenc nyakláncát gyémánt ékesíti.

Super Siah élete mégsem fenékig tejfel, szüleit, Evanie és Billy Bentley-t 2019-ben bűnösnek találta a bíróság kormányzat­i pénzek ellopásába­n és személyazo­nosság-lopás vádjában. Három gyermekükr­e való tekintette­l megúszták a súlyos büntetést, az anyát 366 napra, az apát két évre sittelték le. Utóbbi tavaly szabadult, és büszkén konstatált­a, hogy fia karrierje addig is virágzott, amíg ő rács mögött ült.

 ?? ?? Családfenn­tartó A család luxusautói­t még nem vezetheti, de az árát ő kereste meg
Családfenn­tartó A család luxusautói­t még nem vezetheti, de az árát ő kereste meg
 ?? ?? Vakáció Super Siah luxusjacht­on piheni ki a rapperélet fáradalmai­t
Vakáció Super Siah luxusjacht­on piheni ki a rapperélet fáradalmai­t
 ?? ?? Vagyon Kilencéves­en nyugdíjba is mehetne, annyi pénze van, hogy nem lenne anyagi gondja
Vagyon Kilencéves­en nyugdíjba is mehetne, annyi pénze van, hogy nem lenne anyagi gondja

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary