Blikk

Azesküvő mégvárhat

Gaál Noémi: ► Egymásra találtak: néhány hét után már összeköltö­zött kedvesével, Tamással

- K. B. N.

BUDAPEST — Izgalmas kalandra vállalkozo­tt szerelméve­l Gaál Noémi. Az ATV időjósa már három éve él kiegyensúl­yozott párkapcsol­atban Tamással, de boldogságu­kat eddig megtartott­ák maguknak. Noémi oldalán korábban nyilvánosa­n sosem tűnt fel a marketings­zakember, azonban úg y döntöttek, eljött az ideje a változásna­k, a TV2 hamarosan induló, Párharc című műsorában együtt küzdenek meg a rivális párokkal.

Noémi a Blikknek elmesélte, amikor először beszélt a férfival, még fel sem merült benne, hogy valaha is érzékeny szálak kötik majd öszsze őket.

– Tamás marketings­zakember, több ismert személy

MOST RENDELJE MEG kedvencéne­k, a mindenféle finomságga­l megtöltött BLIKK Csupa cica BOX-ot. lyel is dolgozott együtt korábban, és néhány évvel ezelőtt engem is felhívott egy munka kapcsán. Én akkor nemet mondtam, ám amikor később egyre többször beszéltünk, akkor jöttem rá, hogy anno ő keresett meg a munkalehet­őséggel kapcsolatb­an – mesélte nevetve Noémi, aki a televízió mellett már két üzletet is vezet, mert vallja, több lábon kell állni. – Gyorsan komolyra fordult a kapcsolatu­nk, pár hét után öszsze is költöztünk! Igazából csak úgy, maguktól alakultak a dolgok, áthívott magához, majd egyre többet voltam ott, és alig mentem már haza a saját lakásomba.

Noémi és Tamás kapcsolata már három esztendeje teljesen kiegyensúl­yozott, a csinos tévés elárulta, a férfi gyakran lepi meg romantikus gesztusokk­al, akár vacsorával is kedveskedi­k szíve választott­jának.

– Alapvetően én szoktam a konyhában tevékenyke­d

DARAB ni, de neki sem okoz problémát egyegy étel elkészítés­e. A kapcsolatu­nk elején többször a kedvenc virágommal jött haza, ami egy nőnek mindig jólesik. Tamás nagyon romantikus, de mellette érdekes személyisé­ge is van, képtelen vagyok megunni, a mai napig folyamatos­an inspirál és fenntartja a kíváncsisá­gomat – súgta meg.

A jövővel k apc solatban azonban így fogalmazot­t:

– Eg yelőre szóba se ker ült a házasság, de még egy felújítást vagy utazást se nagyon tervezünk, igyekszünk inkább a jelenben élni, és arra törekszünk, hogy ami most megvan nekünk és jó, az megm a r adjon – mondta Noémi. – Persze ez nem jelenti azt, hogy ezek mind kizárt dolgok, inkább csak azt, még nincs itt az idejük és a hétköznapo­k túlzottan lefoglalna­k minket ahhoz, hogy ilyenekről beszéljünk.

A műsorba kalandvágy vezérelte a párost, szeret tek volna kimozdulni a komfortzón­ájukból.

– Úgy gondoltuk, ez egy jó

A csinos tévés időjós, Gaál Noémi és szerelme, Bán Tamás a TV2 Párharc című műsorában mutatkozna­k először együtt

lehetőség, hogy megtudjuk, extrém helyzetekb­en is tudjuk-e egymást támogatni. Mi voltunk a legéretteb­b páros a csapatban, de fel tudtuk venni a ritmust. Azt gondolom, ahog y idősödik az ember, egyre több olyan dolgot tud meg magáról, illetve a párjáról, ami szokatlan szituációb­an nehézséget okozhat – mondta Tamás, aki szerint Noémi nem mindig hitt magában, míg az időjós hozzátette, Tamás türelmetle­n tud lenni, de ez mégsem okozott problémát a forgatások alatt.

 ?? ?? Párban
Párban
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary