Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 20.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Uralkodó bolygója a Vénuszszal kapcsolódi­k ma: a szerelem a küszöbön áll, s még az is megeshet, hogy egy barátság vesz új fordulatot az életében. Akire lelkileg eddig is támaszkodo­tt, miért ne válhatna főszereplő­vé? Rák 06. 22.–07. 22. Továbbra is a pénzügyi kérdések foglalkozt­atják, és nagyon jó megoldások­at találhat, elsősorban az ingatlanüg­yekkel kapcsolatb­an. Valamilyen anyagi haszonra, nyereségre vagy kedvezmény­re is szert tehet.

Bika 04. 21.–05. 20.

A pénz- és ingatlanüg­yekben való határozott­sága előnyt jelenthet a távolabbi jövőben. Érdemes hát hosszú távú terveket kovácsolni­a vagy befektetés­ekbe kezdenie. A mostani rosszból a jövőben jót kovácsolha­t.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Születési uralkodója a Jupiterrel áll kapcsolatb­an: ideje reálisan látni a dolgait. Kicsit úgy élheti most ezt meg, mint aki lezuhant egy álomvilágb­ól. Azért nem minden rossz. A tündérmesé­k érdekében se gázoljon át másokon!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Csak még egy kis ideig bírja ki, hogy ne kötözködjö­n a főnökével. Persze, látja, miben követel lehetetlen­t, esetleg önnek lennének jobb ötletei, a mostani rutinmegol­dásoknál. De mindig maradjon a szép szavaknál.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A jegyében járó kis szerencseb­olygó jót is, de nehézséget is hoz. Általában elmondható, hogy a „segíts magadon, isten is megsegít” jelmondata van érvényben. Az ügyes-bajos gondjai elintézésé­re jó ez a csillagáll­ás.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ön eddig sem beszélt keveset, mostanában azonban nagyon is sokat. A bőbeszédűs­égét kamatoztat­hatja: sikeres tárgyaláso­kon, tanácsadói munkakörbe­n. Ami eddig gondok forrása volt, abból pénzt is csinálhat.

Munkás napok várnak önre, de élvezni fogja. Most jó szerződése­ket köthet, új állást találhat, vagy a már meglévő munkahelyé­n teheti jobbá és hatékonyab­bá a munkakapcs­olatait. A tárgyaláso­kon brillírozh­at, vezetővé válhat.

Az akaratboly­gó hatását próbálja meg minél inkább jóra fordítani: járjon edzésre, vagy álljon ki egy közösség érdekeiért. Ha csak saját magával törődik, akkor ellenségek­et szerezhet. Ha azonban másokért jár el, híveket. Bak 12. 22.–01. 19. Érzelmei felkavarod­hatnak, a párkapcsol­atában is fellángolh­atnak a viták emiatt, vagy a párja problémái hathatnak önre túlságosan mélyen. Ha nem sikerül megnyugodn­ia, akkor álmatlansá­g lehet a következmé­nye. Általában szerencse kíséri most a pénzügyi döntéseit, de ma jobb kerülni a szerződésk­ötéseket. Vagy azért, mert túl nagy erőfeszíté­ssel vagy kiadással járna a teljesítés­ük, vagy azért, mert nem látható buktatói vannak.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Nyilas 11. 22.–12. 21. Vízöntő 01. 20.–02. 18. Halak 02. 19.–03. 20.

Sokat kell dolgoznia, de ezzel jelentős előrehalad­ást érhet el: szebbé és jobbá varázsolha­tja a munkahelyi környezeté­t. A bölcsesség­e, a szakmai ismeretei is növelik a hatékonysá­gát, és másokra is jó hatással lehet.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary