Blikk

Mary szárnyai alá vette Kökény Danit

- K. N.

BUDAPEST — Bár még bőven tart a TV2 tehetségku­tatója, a Sztárban sztár leszek!, Kökény Dánielnek a hét végén megjelenik az első saját dala. Mindebben Nótár Mary segített neki, az énekesnő ugyanis felkarolta a nehéz sorsú 17 éves fiút. Mint ismert, Daninak az élő show előtt kellett búcsúznia a műsortól, miután Pápai Joci nem választott­a be a csapatába. A kiesése után kereste meg őt Mary, hogy segítő kezet nyújtson neki. Bár végül Kálózi Réka súlyos sérülése miatt Dani visszakerü­lt a versenybe, az énekesnőve­l azóta is folytatják a közös munkát.

– Azelőtt is hallottam már róla, és a tévében is láttam pont abban az adásban, aminek a végén kiesett. Nagyon tetszett a hangja, a szemében láttam, hogy jólelkű fiú, és a családi története is megérintet­t. Másnap felkereste­m, és azóta úgy próbálok neki segíteni mint egy tapasztalt barát, testvér. Mindenben szeretném őt támogatni, nagyon szurkolok neki a műsorban, és utána is számíthat rám, ha bármire szüksége lenne – mesélte lapunknak M a r y, a k i n e k közreműköd­ésével vasárnap meg is jelenik Dani első saját dala, a jövő héten pedig közös duettjük is debütál majd.

– Nagyon megtisztel­ő volt, amikor Mary felajánlot­ta , hogy segít kiadni a dalaimat. Ő egy elismert, sikeres éne

Pártfogó

Nótár Mary már a Sztárban sztár leszek! előtt felfigyelt a jó hangú Kökény Danira

kesnő, aki hatalmas példakép számomra. Folyamatos­an mellettem áll, jótanácsok­kal lát el, és motivál, amiért nem tudok neki elég hálás lenni – fűzte hozzá a Sztárban sztár leszek! versenyzőj­e.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary