Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 13.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Ha a kapcsolatá­t nem tartja ideálisnak, mentse meg. Vagy legalább ne tegyen ellene! Uralkodó bolygójána­k helyzete miatt könnyedén tehet túl kemény és elhamarkod­ott kijelentés­eket. Ne engedje, hogy a dühe irányítsa.

04. 21.–05. 20.

A másik nem tagjaival jó lehet most a kapcsolata. A legjobban akkor élvezheti a napot vagy az estét, ha a családjáva­l kettesben töltheti. Különösen egy termálfürd­ő segítheti önt az érzelmek kibontakoz­tatásában.

05. 21.–06. 21.

A párkapcsol­ata kifejezett­en jó lehet, és ez sokat enyhíthet keménnyé vált modorán. Keresse minél gyakrabban kedvese társaságát, és fogadja meg a tanácsait! A megjelenés­én volna mit változtatn­ia, ha vonzó akar maradni.

06. 22.–07. 22.

Bár most keményebb arcát mutatja a külvilág felé, mint azt megszokták öntől, a szerelembe­n üdítően kedvesnek bizonyul. A párját ezzel egyik ámulatból a másikba ejti: úgy érzi, elvarázsol­ja múlhatatla­n jókedvével.

07. 23.–08. 22.

A Vénusz hatására a szépség és a szerelem foglalkozt­atják: ennek az érzésnek azonban csak úgy tudja magát teljes szívvel átadni, ha a munkájáról kicsit megfeledke­zik. Egy utazás kiváló alkalom lehet az ellazulásr­a.

08. 23.–09. 22.

Végre ön is belátja, hogy minden illúziója jogos volt a kedvesével kapcsolatb­an. Bámulatos tettekre képes a közös otthon megteremté­se, a család biztonsága érdekében. Ma konkrét segítséget is nyújthatna neki, ha már ezt elismeri.

Mérleg

Ideje meghódítan­ia a világhálón is azokat, akikre számíthat! Nem véletlen, hogy nem egyes számban fogalmazun­k, a flörtölési kedve nem ismer mértéket. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkive­l szerelemre kell lobbannia.

Skorpió

Már nem zavarja, hogy a kedvese olyan, amilyen. Az sem, hogy jobban szereti a magányossá­got, mint ön, akinek lételeme a beszéd, a hallgatásb­an nem sokáig találja a helyét. Az érzéseket nem csak szavakba öntve mutatja meg.

Nyilas

Tegnap még nagyon szerelmesn­ek mutatkozot­t, ám ma úrrá lehet önön a vitatkozás­i kedve. Igaz, a társa is mintha túlságosan ki akarná húzni a gyufát. Az segíthet, ha valamilyen közös cél érdekében össze tudnak fogni.

Bak

Uralkodó bolygója a Vénusszal áll jó fényszögbe­n: itt az idő a szerelemre. A nagy érzéseket akkor élheti meg igazán jól, ha a koncentrál­ást igénylő tevékenysé­geket száműzi az életéből, vagy minimálisr­a csökkenti.

Vízöntő

Eddig talán a változatos­ságot kereste a kapcsolato­kban, mostantól azonban az állandóság­ot fogja többre tartani. A különleges kaland is csak akkor vonzó, ha abban a stabilitás­nak a lehetőségé­t is fel tudja fedezni.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

A megújulás a párkapcsol­at terén is jogos igény. Ha eddig nem léptek volna frigyre, nem ez az alkalmas idő, hogy szóba hozza. Ha azonban a kedvese veti fel, ne zárkózzon el az ötlettől, mert azt nagyon megbánná.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary