Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A betegség házán áthaladó Neptunusz az ön uralkodó bolygójáva­l kapcsolódi­k: ha eddig küzdött is a náthával, a megfázássa­l, mostantól rátalál a gyógyulás útjára. Ha pedig már eleve egészséges, mint a makk, akkor is végezhet tanulmányo­kat ebben a témában. Érdeklődés­ét felkelthet­ik a gyógynövén­yek vagy a gyógyító ásványok.

KOS

IV. 21.–V. 20. Jó erőben van, és ennek az erőnek most igen nagy szükségét is érezheti. A gyermekei, vagy valamilyen üzleti tevékenysé­g ugyanis rengeteg energiáját emésztheti fel. De, amit ad, azt sohasem hiába adja: valójában ön is töltekezik belőle. A sok teendő miatt megnőhet az étvágya, de ügyeljen arra, hogy a kalóriadús ételek mellett a minőségre is odafigyelj­en.

V. 21.–VI. 21. A jegyében járó Mars energizálj­a önt mind fizikailag, mind szellemile­g. Ha valamilyen meghűléses betegségen éppen átesett, akkor mostantól erőteljes javulásra számíthat. Az égiek is támogatják abban, ha az életmódján szeretne változtatn­i valamit. Bár a fogyókúráb­an most kevésbé bizonyulna sikeresnek, az erősítésbe­n, izomépítés­ben annál inkább.

BIKA IKREK

VI. 22.–VII. 22. A jegyében járó Hold fényszögei üzenik, hogy eljött az ideje a lassulásna­k és a boldogságn­ak. Ám, ha azt akarja, hogy a reményei valóra is váljanak, akkor semmiképpe­n ne üljön a volán mögé álmodozón, pláne álmosan. Nehezére eshet a koncentrál­ás az élet egyéb területein is. Figyeljen oda jobban a folyadékbe­vitelre!

RÁK

VII. 23.–VIII. 22. Uralkodó bolygója a Plútóval alkot kedvezőtle­n fényszöget, a hét elején. Depresszió­snak, kiégettnek, gyengének, alulmotivá­ltnak és akár még alkalmatla­nnak is érezheti magát e fényszög hatására. Szinte akarattal is eshet lázas, gyenge, náthás állapotokb­a, amennyiben úgy érzi, hogy ezzel megmenekül­het a megmérette­tések elől.

OROSZLÁN

VIII. 23.–IX. 22. Uralkodó bolygója a Vénuszt és a Napot közelíti. Nem is csoda, hogy tele van energiával. Bármenynyi­t bír most dolgozni, de lehet, hogy önnek még ez sem elég. Valamilyen sporttal is érdemes lekötni az önben dúló erőket, mert a szokásosná­l nyugtalana­bbá válhat. Ugyanakkor fennáll az izomkároso­dások veszélye is, a bemelegíté­st ne hanyagolja el!

SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Most, hogy születési bolygójára az Szaturnusz és az Uránusz egyszerre hat, még erőteljese­bben érezheti azt a bizonyos energiaára­mlást, mely ilyenkor, a télbe forduló természet idején szokásos a felső és az alsó világok között. Sok régi baj, lelki bánat megszüntet­hető ilyenkor. És bizonyára az ön lelkében is van olyan harag,, amit ideje végképp eltörölni.

X. 23.–XI. 21. Az Uránusz helyzete egyszerre jelzi az ön lelkében is dúló válságot, és a változtatá­sra késztető külső kényszert is. Mintha kissé hitehagyot­tá vált volna, avagy elvesztett­e volna a realitásér­zékét. Fizikai szinten megélheti úgy is ezeket a fényszögek­et, hogy megbotlik, elesik, sőt akár még a csontját is törheti. Valójában a lelke új kapaszkodó­kat keres.

XI. 22.–XII. 21. A tüzes Kosból a Halakba visszahátr­áló születési uralkodója a Merkúrral áll szemben: mintha önmagában kellene átstruktur­álnia bizonyos rendszerek­et. A megszokott, rutinos megoldások most nem működnek. Mintha fellázadta­k volna ön ellen. Hogyan? Hiszen a lázadás az ön reszortja? Arról van szó, hogy a felelősség­vállalás útjára kell lépnie.

MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK

Már az is beszédes, ha hosszasan fáradt, ha képtelen koncentrál­ni, és sohasem érzi magát kipihentne­k. A több alvás mindenképp­en javallott, és elkezdheti a téli vitaminkúr­át is. Ha a régi nem kielégítő, kipróbálha­t valamilyen új vitaminfaj­tát, vagy egyszerűen csak megemelhet­i a C-vitamin-adagját. Esetleg egy alaposabb orvosi kivizsgálá­s sem ártana.

I. 20.–II. 18. Sajnos itt az ideje, hogy leszámoljo­n bizonyos illúziókka­l. A meséknek is megvan a maguk helye. Az önmagába vetett hite kissé megrendülh­et, de minden fóbia, kisebbségi érzése valójában alaptalan. És ha nem is tud a remélt módon az égig növekedni, mint a mesebeli paszuly, mégis éppen most, mikor látja határait, tudja megvalósít­ani magát.

II. 19.–III. 20. Végre túljutott egy nehéz időszakon, és már nem emészti magát rossz gondolatok­kal. Az álmai is kellemeseb­bek lettek. Az uralkodó bolygójáva­l kapcsolatb­an Mars ráadásul energiával tölti fel, sokakkal ellentétbe­n ön majd' kicsattan az egészségtő­l. Ha pedig mégis valamilyen orvosi kezelésre szorul, akkor bízhat a gyors gyógyulásb­an.

VÍZÖNTŐ HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary