Blikk

Összeköltö­zik

az exatlonos és a szépségkir­álynő ▶ Egyre komolyabb a Dancing with the Starsban táncoló sportoló kapcsolata

- K. N.

BUDAPEST — Som heg y i K risztiánna­k olyan zsúfolt napjai vannak, hogy a munkán és a táncpróbák­on kívül csak aludni jut ideje. Párjával, Viczián Viktóriáva­l csak heti 1-2 napot tudnak együtt tölteni, ezért a szerelmese­k most úgy döntöttek, összeköltö­znek azért, hogy gyakrabban lássák egymást.

Az Exatlon Hungar y versenyzőj­e lelkesen és szorgalmas­an, napi 4 órát gyakorol Tóth Katicával a TV2 Dancing with the Stars élő show-jára. Élvezi, de megerőltet­ő a hajtás.

– Hétköznap általában reggel 8-tól délig gyakorolun­k. Mindig mindent beleadunk, ezért a végére annyira lefáradunk, hogy ha akarnánk se tudnánk többet próbálni. A produkciói­nk érdekében azonban muszáj mindig kihoznunk magunkból a maximumot – mesélte lapunknak Krisztián, akinek a délutánjai is percre pontosan be vannak táblázva.

– A próbák után vagy a stúdióba megyek át, vagy a munkámat csinálom. Édesapám vállalkozá­sában dolgozom mérnökként, egyedi gépek és berendezés­ek tervezésév­el foglalkozu­nk. A cégünk Vecsésen van, ezért ilyenkor átszelem a várost. Szerencsér­e még jó idő van, így tudok motorral közlekedni, amivel sokkal gyorsabban érek be. Ott vagyok nagyjából este 7-ig, utána megyek haza Leányfalur­a. Akkor már csak azzal foglalkozo­m, hogy időben le tudjak feküdni aludni, hogy a nagy hajtásban kipihenjem magam, és újult erővel mehessek a másnapi próbára.

K r i szt iá n na k a hét végéi is elég húzósak. Szombaton egész nap az élő show-ra készülnek fel, egyedül vasárnap akad egy kis szabadidej­e, amit igyekszik szerelméve­l, a szépségkir­álynőként ismert Viczián Viktóriáva­l tölteni, akivel néhány hónapja alkotnak egy párt.

– Nem tagadom, vannak mély pontjaim, amikor úgy érzem, hogy kezdek besokallni, de élsportoló­ként hozzászokt­am az effajta terheléshe­z. Akkoriban az iskola, az edzések és a versenyek mellett sem volt szabad időm. Ez most viszont csak egy átmeneti állapot, amit Viki is nagyon jól kezel. Stabil a kapcsolatu­nk, ő mindenben támogat, megért és nem kér számon azért, hogy most így alakul az életünk. A vasárnapot mindig együtt töltjük, és általában péntek esténként is nála alszom Pesten – tette hozzá a korábbi műugró.

A szerelmese­k azért nehezen viselik, hogy ilyen kevés időt tudnak eg y ütt tölteni, ezért a Blikk információ­i szerint komoly elhatározá­sra jutottak. Hamarosan a fővárosban összeköltö­znek. Már el is kezdték berendezni közös otthonukat, amelyről Viki megosztott egy 24 órán át elérhető képet Instagram-oldalán.

 ?? ?? Szerelem Somhegyi Krisztiánn­ak és Viczián Viktóriána­k most kevesebb az ideje egymásra, de szerelmese­k
Szerelem Somhegyi Krisztiánn­ak és Viczián Viktóriána­k most kevesebb az ideje egymásra, de szerelmese­k
 ?? ?? Elismerés A modell 2017-ben nyerte el a Miss Earth Hungary címet a szépségver­senyen
Elismerés A modell 2017-ben nyerte el a Miss Earth Hungary címet a szépségver­senyen
 ?? ?? r o b á G k e sz u F : ó t o F Reménykedi­k Krisztián a hét végén újra feltűnik a táncos showban Tóth Katica oldalán, s bízik a továbbjutá­sukban
r o b á G k e sz u F : ó t o F Reménykedi­k Krisztián a hét végén újra feltűnik a táncos showban Tóth Katica oldalán, s bízik a továbbjutá­sukban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary