Blikk

Esténként Elvishez imádkozik Williams Robbie

▶ Az énekes arról is mesélt Kisónak, szeretné, ha gyermekei is sztárok lennének Szállodát építene a brit popsztár

-

LONDON – Hat év után újra Magyarorsz­ágra érkezik Robbie Wi l l ia ms! A v i lágszt á r 2023. március 14-én lép fel a Budapest Sportaréná­ban a XXV című európai turnéja keretében. A közelgő nap kapcsán egyetlen exkluzív interjút adott a magyar sajtónak, nevezetese­n a 95.8 Sláger FM műsorvezet­őjének, Kiss Orsinak, azaz Kisónak. A teljes interjú október 14-én, este nyolc órakor kerül ki a Sláger FM felületeir­e podcast és videóinter­jú formájában, amelyből többek között az is kiderül, mik Williams hosszú távú tervei a jövőben, miként vélekedik a gyermekeir­ől, vagy hogy milyen kötődése van Elvis Presley-hez.

▶ A sikeres emberek azt vallják, hogy mindig kellenek tervek, célok – rövid és hosszú távon egyaránt. Neked mik a céljaid a következő öt évre?

Robbie Williams: A hoszszú távú céljaimat tekintve: szeretnék építeni egy szállodát; el akarok indítani egy üzlethálóz­atot, vannak ruhaötlete­im, írtam egy tévéműsort, van egy ötletem egy tehetségku­tató műsorra; aztán hamarosan megjelenik rólam egy dokumentum­film a Netflixen… Elképesztő­en elfoglalt vagyok és persze nagyon hálás, hogy folyamatos­an ilyen dolgok történnek velem. Még soha nem voltam annyira hálás az életemért, mint most.

▶ És van egy csodás családod, és talán énidőre is szükséged lenne…

Williams: Igen! Tudod, ez nagyon vicces: ha távol vagyok tőlük, akkor rettenetes­en hiányoznak, és alig várom, hogy hazajöjjek. Aztán amikor velük vagyok, nagyon hálás vagyok, hogy az életemnek a részei, de egy idő után elkezdenek boszszanta­ni és várom, hogy elmehessek, és ez folyton ismétlődik…

▶ Mielőtt színpadra lépsz, vannak rituáléid?

Williams: Elvishez imádkozom. Minden este. De ezt lazábban képzeld el, tehát ne komoly imára gondolj, hogy „Elvis, ha ott vagy, hallgass meg…” Összehívom a stábom, körben állunk és mondunk egy rövid imát Elvishez. Bemelegíte­m a hangszálai­mat, aztán jön egy kis gyógytorna, mert a test bizony már öregebb, utána smink, haj és ez így megy minden este.

▶ Bánnád, ha valamelyik gyermeked a showbiznis­zt választaná?

Williams: Boldogtala­n lennék, ha valamelyik­ük nem a showbiznis­zt választaná. ▶ Tehetséges­ek? Williams: Igen, sok erre utaló jel van a kis családomba­n.

 ?? ?? Imádják
Több tízmillió lemezt adott el világszert­e Robbie Williams, aki jövő márciusban ad koncertet Budapesten
Imádják Több tízmillió lemezt adott el világszert­e Robbie Williams, aki jövő márciusban ad koncertet Budapesten
 ?? ?? Ikon
A rajongói által csak Királynak becézett Elvis Presley 1977ben hunyt el
Ikon A rajongói által csak Királynak becézett Elvis Presley 1977ben hunyt el
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Interjú A brit popsztár, Robbie Williams a hálószobáj­ában fekve válaszolt Kisó kérdéseire
Interjú A brit popsztár, Robbie Williams a hálószobáj­ában fekve válaszolt Kisó kérdéseire

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary