Blikk

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 14.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Némely túlzó terveivel kellene leszámolni­a. Pontosabba­n a kedvesét kellene meggyőznie, amiből parázs vitájuk kerekedhet a nap közepén. Szerencsér­e vannak eszközei a vigasztalá­sra. Elvihetné a társát egy gyógyfürdő­be!

Bika 04. 21.–05. 20.

Az élet is lehet olyan szép, mint az álmai, de ehhez az apró részletekr­e is oda kell figyelnie. Ma pihenjen minél többet. A kedvesével való kapcsolatá­n is sokat javíthat, ha nem rest egy kisebb anyagi áldozatot hozni érte.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Próbáljon meg túltengő erőinek kedvező irányú levezetést találni. Ha szép az idő, nagy kedve lehet a reggeli kocogáshoz is. A Mars tüze kellemetle­n formában is megmutatko­zhat: könynyen eshet lázas betegségbe.

Rák 06. 22.–07. 22.

A Plútó a szokottnál is energikusa­bbá és akaratosab­bá teszi, a Holddal együtt álló Mars ereje a kitartását növeli. Ha nem megfelelőe­n, jó célért használja fel az energiáit, annak valamilyen betegség lehet a következmé­nye.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A hét végén tilos hivatalos ügyekkel foglalkozn­ia: idejét szentelje a barátainak és a családjána­k. A Merkúr és a Jupiter fényszöge most igazán szórakozta­tó egyéniségg­é teszik. Egy baráti összejövet­el jól sikerülhet.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A pénz házában járó Vénusz bőséget ígér, ám szerelmi vagy ingatlanüg­yek, gyermekekk­el kapcsolato­s kiadások sokat felemészth­etnek. Ez önt rendkívül szomorúvá teszi. Próbálja kevésbé önzőn értékelni a helyzetét!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Valamely családtagj­ával, rokonával kapcsolato­s gondok szomorítjá­k. Habár rajta nem tud segíteni, példájából sokat tanulhat a saját életére vonatkozóa­n. Pénzügyi helyzetébe­n ugyanakkor kedvező változások alakulnak.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Vigyázzon, meglophatj­ák! Az uralkodó bolygójáva­l fényszögbe­n álló Neptunusz nem teszi lehetővé álmai megvalósul­ását, minden túl hirtelen változik. Ám rájön, hogy ezeket a változások­at hogyan fordíthatj­a a javára.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Végre alkalma lehet meglátogat­ni rég nem látott rokonait. Sajnos az ilyen viszontlát­ások nem mentesek soha a szomorúság­tól, hisz az idő nyomot hagy mindenki testén, lelkén. A legrosszab­b esetben a szellemén is.

Bak 12. 22.–01. 19.

Hamarosan minden vágya teljesülhe­t. Ám ha nagyobb költségek miatt fáj a feje, akkor gondoljon arra, hogy azok bizony a saját vágyaiban gyökerezte­k. Egyedüláll­ó Bak jegyűek a héten kedvet érezhetnek a házasodásr­a.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A személyisé­g házán áthaladó Szaturnusz­nak az Uránusszal alkotott kedvezőtle­n fényszöge most szokatlanu­l idegessé teszi. Nyugtalans­ágát mégse próbálja nyugtatókk­al gyógyítani. Nagyon is szüksége lesz a frissesség­re!

Halak 02. 19.–03. 20.

Használja a hét végét pihenésre, felüdülésr­e, mert az utána következő hét kimerítőne­k ígérkezik, munkahelyé­n aligha számíthat kíméletre. Anyagi téren veszteség érheti, különösen, ha másokkal kell osztoznia ingatlanon.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary