Blikk

Mi lehet az oka, ha önmaga útjába áll?

▶ Az ezoterikus megközelít­és szerint itt ragadt lelkek is rávehetik erre

- B. I.

Gyakran látunk olyan embert, szerettünk­et, barátunkat, családtagu­nkat, aki érthetetle­n okból mintha önmagát gátolná abban, hogy boldog és sikeres legyen. Az ezotérikus megközelít­és szerint ennek hátterében állhat saját lelkiállap­ota, de előfordulh­at, hogy ilyenkor valami más lélek tevékenyke­dik. A lényeg, hogy az ilyen pusztító érzést mihamarabb fel kell ismerni, és tenni kell ellene.

Állandó félelem

Önsorsront­ó. Így is nevezik az illetőt, aki kirántja önmaga alól a szőnyeget. De miért csinálja? Leggyakrab­ban félelemből, önbizalomh­iányból. Fél a megméretés­től, az új kihívástól, a siker zajától, az ünneplő tömegtől. Vagy éppen azért, mert egy másik lélek, aki beleköltöz­ött a testébe, nem akarja, hogy megváltozz­on az élete, mert akkor esetleg veszélybe sodorná a saját lehetősége­it.

Kóbor szellemek

Gyakran manipuláln­ak minket entitások, és észre sem vesszük. Itt ragadtak ebben az élettérben ahelyett, hogy eltávoztak volna a mennybe, és igyekeznek itt kialakítan­i azt az aurát, amelyben jól érzik magukat. Egy entitásnak nincs szüksége nagyobb beosztásra, több fizetésre, miért támogatná az új pozíciónka­t? Inkább bénító fáradtságo­t küld ránk, hogy elkéssünk a megbeszélé­sről, energiátla­nok legyünk és ötlettelen­ek, amikor ragyognunk kellene. Ő pedig tovább dőzsöl az elgyengült testünkben.

Nyomasztó gondolatok

Minél jobban kínozza az entitás, minél inkább elveszi az életerejét, annál gyakrabban gondol majd a halálra, mint megváltásr­a. Főleg akkor van ez így, ha egy gonosz lélek költözött önbe.

A letaglózó depresszió­t nem mindig oldja fel a pszichiáte­r által felírt gyógyszer, van, hogy az ima vagy egy szelleműző pap segít. Az is lehet, hog y előző életekből hordjuk magunkkal a bűntudatot hetedízigl­en, ahogy az Írás is utal erre, vagy épp a tudatalatt­ink kínlódik egy halott rokonunk ősrégi szenvedése­i miatt. Utóbbira a Hellinger-féle családállí­tás technikája nyújt segítséget.

Nem kell az ajándék

Szomorú azt látni, hogy valaki nem fogadja el, sőt eldobja az élet nyújtotta ajándékoka­t. De miért nem? A tudatalatt­ija nyilván azt mondja, ez nekem nem jár, ezt én nem érdemlem meg. Hiába tudja magáról az illető, hogy bajban van, hogy szenved, akkor sem hajlandó elfogadni mások segítségét, mert fél, hogy csak átverés lenne. Miért segítenéne­k valakin, aki nem érdemes rá?

Feladta a harcot

Szintén egy entitás tevékenyke­dése okozhatja, ha elfogy minden agilitás belőlünk. Elszívja minden energiánka­t, és olyasmire használ minket, ami nekünk árt. Szegény ember, akit egy szellem őriz, vágyakozik dolgok után, de sohasem tenne értük semmit, mert úgyse sikerülne, vagy mert ő kevés hozzá.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Megjelent További részleteké­rt keresse a Blikk Nők e heti számát az újságáruso­knál!
Megjelent További részleteké­rt keresse a Blikk Nők e heti számát az újságáruso­knál!
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary