Blikk

Kocsis Korinna együtt edz a babájával

-

Jó forma

A volt szépségkir­álynő, Kocsis Korinna hamar visszanyer­te a szülés előtti

alakját

BUDAPEST — Kocsis Korinna májusban hozta világra első gyermekét. Az egykori szépségkir­álynő élvezi az anyaság minden percét, bár azt nem tagadja, nagyon fárasztóak a mindennapo­k kisfiával.

– Fa n t a s z t i ku s é rzé s édesanyána­k lenni, pont olyan, amilyennek elképzelte­m. Azt viszont nem tagadom, nagyon fárasztó is, az éjszakáink elég húzósak, háromóránk­ént kelünk – kezdte lapunknak az egykori szépségkir­álynő, aki öt hónappal a szülés után máris visszanyer­te korábbi alakját.

– A baba érkezése után hamar lementek a pluszkilók. Ez biztos annak is köszönhető, hogy a várandóssá­gom alatt végig sportoltam, még a szülés előtti napon is. Most is mozgásban vagyok, hiszen a már több mint hétkilós kisfiamat egész nap karban hozom-viszem. Ez bőven elég edzés.

Az újdon sült anyuka mostanra megtanulta jól beosztani az idejét. Az otthoni teendők mellett pedig a munkába is kezd viszszatér­ni.

– Korábban nehezemre esett előre tervezni, de egy pici mellett nem lehet elúszni. Amikor alszik, akkor tudok magammal foglalkozn­i, illetve az otthoni teendőket ellátni. Mostanra ez jól beállt. Dolgozni is elkezdtem, volt már fotózásom azóta. Ilyenkor a kisfiamra anyukám vigyáz. Folyamatos­an küldi a képeket, de így is félóránkén­t felhívom őt, hogy mi újság. A gondolatai­m ilyenkor is szinte csak otthon járnak. Nehéz még fejben elszakadno­m a gyermekemt­ől, de szeretnék részben viszszatér­ni a munkába is egyegy fél nap erejéig – mondta Korinna.

 ?? ?? K. N.
Pihenő
K. N. Pihenő
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary