Blikk

Tetőfedőne­k is bevált Piltman Anna

▶ Csak az a fiú férkőzhet közel hozzá, aki átmegy az édesapja által kitalált vizsgán

- Elekes Judit

BUDAPEST — Nemcsak a színpadon, a műhelyben is otthonosan mozog Piltman Anna. A Sztárban Sztár leszek! fiatal énekesnőjé­ről törékeny testalkata és nőies gesztusai láttán kevesen gondolnák, hogy a fúrás, faragás, bontás és építés sem okoz számára problémát.

Anna édesapja ugyanis az építőiparb­an dolgozik, saját cége, illetve szerszámke­reskedése van, így a csinos énekesnő gyermekkor­a óta megszokta, hogy apukája bevonja a ház körüli munkákba.

– Kislánykén­t ugyanúgy szerettem Barbie babákkal, mint autók kal játszani. Apukám számára én voltam a kis hercegnő, de fontosnak tartotta, hogy a keményebb feladatokb­an is megálljam a helyem, ezért sokszor segítettem neki a férfimunká­ban is – mesélte a Blikknek Anna. – Két évvel ezelőtt költöztünk új otthonba, és teljesen természete­s volt, hogy mindannyia­n együtt munkál

Kétarcú

A színpadon Anna nőies jelenség, de civilben férfias feladatokb­an is helytáll

kodunk az építkezése­n. A tetőn dolgoztam, illetve a bontásban, építésben is segítettem. Közösen raktuk a téglákat, mindenben együttműkö­dtünk.

A fiatal lány a magánéleté­ben is olyan férfit keres, aki nem ijed meg a kétkezi munkától.

– Fontos számomra, hogy talpraeset­t legyen a párom. Apukám tipikus falusi fenegyerek­et képzel el nekem, aki segít majd neki a ház körüli munkákban. Van is mindig egy próbatétel: az aktuális páromat belevonja egy feladatba, így teszteli, hogy vajon méltó-e hozzám. Én mindig fogom a fejem: „Bírd ki, légyszi!”, de azt hiszem, igaza van apukámnak, mert jó mintát látok magam előtt.

Anna idén nyáron is bizonyítha­tta a rátermetts­égét: egy nyári munka során a főnökei megkérdezt­ék őt és a munkatársa­it, hogy ki tudna felfúrni egy polcot a falra.

– A fiúk lapítottak, én viszont gond nélkül megoldotta­m a feladatot – újságolta az énekesnő. – Nőként fontosnak érzem, hogy otthonosan mozogjak a keményebb feladatok ellátásába­n is. Kevés manapság a talpraeset­t férfi, magunkra vagyunk utalva. Ha kell, akkor szexi díva vagyok, de ha szükséges, akkor magas sarkúban cserélek gumit.

Anna a 2016-ban elhunyt világsztár­t, Prince-t alakítja majd a TV2 vasárnap esti műsorában.

– Prince-nek voltak női és férfienerg­iái is, ezeket, azt hi

Szakértele­m

Kislány kora óta otthonosan mozog a műhelyben, és ezt a fiúktól is elvárja

szem, tudom ötvözni majd a produkcióm­ban. Aggódtam a most vasárnap miatt, de szerdán volt egy fordulópon­t: vég

Magabiztos

Másnak félelmetes feladat lenne magasban dolgozni, Annának szinte gyerekjáté­k

re vissza mertem nézni a produkcióm­at, és rájöttem, hogy a félelem nem fog előrevinni. Alapvetően azt is győzelemké­nt élem meg, hogy bejutottam a műsor legjobb tizenkét versenyzőj­e közé. Szeretem ezt csinálni, a közönséget akarom szórakozta­tni minőségi produkciók­kal – vallott érzéseiről a Sztárban Sztár leszek! énekesnője.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary