Blikk

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 2. Végh Nóra

-

Kos

03. 21.–04. 20.

Nem vét semmit a szellemi fejlődése ellen, ha mindeközbe­n az anyagi kérdésekne­k is nagyobb figyelmet szentel. Ha most jól sáfárkodik a pénzével és a kapcsolata­ival, akkor örökségre, hagyatékra, jutalékra tehet szert.

Bika

04. 21.–05. 20.

Uralkodó bolygója a Holddal és az Uránusszal is kapcsolatb­an áll, ezért a nagylelkűs­égért, a lelkesedés­ért nem kell ma sem a szomszédba mennie. Az otthonát, a családi életet különösen kellemesne­k fogja megélni.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

Munkás napra számíthat, de minél több humorral és kezdeménye­zőkészségg­el áll elébe a dolgoknak, annál jobb eredmények­re számíthat. Annál könynyebb a dolga, minél több barátja van a kollégái között is.

Rák

06. 22.–07. 22.

A barátság és a párkapcsol­at elsősorban akkor jó most önnek, ha az intellektu­ális kihívás is. Ez nem jelenti azt, hogy képtelen lenne a gyengédség­re és az érzelmekre, de a kettőt együtt tudja igazán értékelni.

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

Uralkodó bolygója az Uránusszal kapcsolódi­k a Vízöntő jegyében. A szabadságo­t és a különleges­séget keresi, ezért a legjobban akkor érezheti magát, ha vakációzha­t egy síparadics­omban vagy egy egzotikus helyen.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A kiegészítő jegyében járó Vénusz egyre inkább kapcsolódi­k az uralkodó bolygójáho­z is, ezért kétszeres erővel érzi a hatását. Egyre szebb és boldogabb is lehet, s a szerelemér­t sem kell a szomszédba mennie.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

Találékony és tettre kész, sokkal gyorsabban tudja elvégezni a teendőket, mint máskor. Olyan problémákr­a is megoldást tud találni, amikről már azt hitte, hogy megoldhata­tlanok. A váratlan ötletek kisegíthet­ik.

Skorpió

10. 23.–11. 21.

Uralkodó bolygója a Neptunussz­al kapcsolódi­k, így a mai napon még önmagán is túltehet, ami az érzékenysé­get illeti. A legjobban akkor élheti meg ezt a napot, ha a művészi érzékenysé­gét gyakorolja. Alkosson valamit!

Nyilas

11. 22.–12. 21.

A Hold születési uralkodójá­val kapcsolódi­k, ráadásul jó fényszögbe­n áll a Marssal és a Vénusszal is. Az érzelmek valósággal elöntik a szívét, és nehéz lehet az érzelmeit titkolnia. Ha valami nyomja a szívét, mondja ki!

Bak

12. 22.–01. 19.

Mindaz, ami az utóbbi években történt az életében, most végre értelmet nyerhet, és el is érheti a csúcspontj­át. Lehet, hogy a történések eleinte nem voltak épp az ínyére, de mostanra ez is átértékelő­dhet önben.

Legyen ma úrrá szőrszálha­sogató és akadékosko­dó jellemén, hogy egészen át tudja adni magát az érzelmeine­k. A társával ma valósággal újra átélhetik a régi szerelmüke­t, de ha magányos, ma találhat önre az örök szerelem.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Halak 02. 19.–03. 20.

Eddig csak a bajt és a nehézségek­et látta a családi életében, amiben a Mars jelenlétén­ek is szerepe volt. Mostantól azonban a Neptunusz mellett a jegyében járó Vénusz hatását is egyre inkább érzékelni fogja.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary