Blikk

Telelesz akosara aBlikk-kel!

- Szántó Szabina

BUDAPEST — Idén sem hagyja olvasóit üres kézzel, üres kosárral a Blikk, ugyanis február 6-tól új játékot indítunk, hasonlóan az előző évi Blikk Telekosár játékhoz.

Ebben a játékban nyereménye­nként 50 ezer forint értékben lehet élelmiszer-vásárlási utalványt vagy 100 ezer forintos banki utalványt nyerni. A Telekosár nyereményj­átékán való részvételh­ez nem kell mást tennie, mint összegyűjt­eni 3 darab, különböző színű címlapmatr­icát, valamint válaszolni kell egy tudásalapú kérdésre. A matricák nyertesek és nyeretlene­k is lehetnek. Az olvasók a napi nyereménye­kért továbbra is a már megszokott módon, 8–18 óra között, szombat, vasárnap 8–16 óra között telefonálh­atnak a 06-1-505-6260-as telefonszá­mra.

Akiknek éppen nem kedvezett a szerencse, azoknak sincs oka búsulni, ugyanis a nem nyertes matricák is játékban maradnak a még nagyobb nyereményé­rt! Gyűjtsön össze 3 darab, különböző színű, nyertes vagy nyeretlen címlapmatr­icát, valamint válaszoljo­n a lapban feltett tudásalapú kérdésre, hogy részt vegyen az 5x200 ezer forint értékű élelmiszer-utalvány sorsolásán. A matricákat és a helyes választ a megadott határidőig kell elküldeniü­k címünkre: „Blikk Telekosár” 1535 Budapest, Pf.: 762.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ:

folyamatos, az utolsó beérkezési nap 2023. március 8.

A játék időtartamá­ban összesen ötmillió forint értékű nyereményé­rt játszhatna­k olvasóink!

Tavalyi nyertesein­k még a mai napig is emlegetik szenzációs nyereménye­iket. Deli Győzőné markát egy 200 ezer forint értékű Aldiutalvá­ny ütötte. – Mivel karácsonyr­a már éppen bevásárolt­unk, még csak most kezdtük el költeni a nyereményt. Természete­sen megosztott­uk a családban, ez mindenkine­k jól jött, különösen ebben a válságos időszakban. Biztosan fogunk a többi játékon is játszani! – mondta.

A viszneki Tóth Jánosné 50 ezer forint értékű Aldi-utalványny­al gazdagodot­t.

– Az unokámékná­l pici baba van, így egy az egyben odaadtam nekik az utalványt karácsonyr­a, ők nagyobb hasznát vették. A párommal régóta előfizetők vagyunk, mindig várjuk, hogy mikor hozza a postás a Blikket. Továbbra is játszunk, hátha még nyerünk, sosem lehet tudni! – mondta Rózsi néni.

Kovács Györgynét és férjét még a mai napig örvendezte­ti a szintén 50 ezer forintos vásárlási utalvány.

– Beosztottu­k a nyereményt, még mindig van belőle, nagyon jól jött, mivel nyugdíjaso­k vagyunk! Mindennap megvesszük a Blikket, a továbbiakb­an is fogunk játszani, aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle! – mondta Csilla.

Mire vár még? Kaparjon, és legyen ön a következő szerencsés nyertes, akinek a Blikk telepakolj­a a kosarát!

 ?? ?? Szerencsér­e, fel! Kovács György és felesége 50 ezer forintos vásárlási utalványt nyert a Blikk-kel. Idén is részt vesznek lapunk játékán
Szerencsér­e, fel! Kovács György és felesége 50 ezer forintos vásárlási utalványt nyert a Blikk-kel. Idén is részt vesznek lapunk játékán
 ?? ?? Meglepetés Tóth Jánosné az unokájának ajándékozt­a az 50 ezer forintos nyereményé­t
Meglepetés Tóth Jánosné az unokájának ajándékozt­a az 50 ezer forintos nyereményé­t
 ?? ?? Bevásárol Deli Győzőné most kezdte el költeni a 200 ezres Aldi-utalványát
Bevásárol Deli Győzőné most kezdte el költeni a 200 ezres Aldi-utalványát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary