Blikk

Idén akar férjhez menni Agárdi Szilvi

► Az esküvő után költözne össze Gergővel a Csináljuk a fesztivált! győztese

- K. N.

BUDAPEST — Szombaton véget ért a Duna Csináljuk a fesztivált! című show-műsora, amelyet Agárdi Szilvia nyert az Úgy szeretném meghálálni című ikonikus slágerrel, amelyet 1979-ben Kovács Kati vitt sikerre.

– Nagyon hálás vagyok minden stábtagnak, amiért tekintette­l voltak a helyzetemr­e, és figyeltek rám, mindenre hagytak időt, és nyugodt légkört biztosítot­tak számomra – kezdte a Blikknek Agárdi Szilvi. – Tudtam, hogy erős a dalom, de volt bennem azért egy kis félsz, hiszen elismert kollégákka­l együtt versenyezt­em. Nehéz volt úgy előadnom, hogy éreztem, körülöttem mindenki sír, és én nem hatódhatok meg. Közben a szüleimre gondoltam, és nekik énekeltem. Szerettem volna megköszönn­i nekik azt, hogy sokkal többet tettek értem, segítettek, mint egy látó gyermek szülei. Nemcsak anyukámnak, de édesapámna­k is szólt a hálám.

A látássérül­t énekesnő először fel sem fogta, hogy ő lett a show nyertese, de nagyon boldog volt, hogy ő is megízlelhe­tte a győzelem ízét. Azóta pedig sokkal nagyobb lendülette­l tervezgeti karrierjét, jövőjét.

– Tavasszal kezdődik nekem a koncertsze­zon, addig készülünk új videóklipp­el és lemezzel is. Mellette aktívan csinálom a közösségi oldalaimra a tartalmaka­t, szervezem az együttműkö­déseket és civil munkát is végzek, mert fontosnak tartom, hogy több lábon álljak, így érzem magam biztonságb­an. Otthonról végzem a munkát, így elég rugalmasan tudom alakítani a teendőket, vagyis jól beosztható az időm.

Szilvinek most egy újabb tennivalój­a akadt, elkezdheti szervezni az esküvőjét, ami hatalmas boldogságg­al tölti el. Párja, Gergő ugyanis egy év után megkérte a kezét.

– Valahol éreztem, hogy az a nap kicsit más, mint lenni szokott, de nem gondoltam arra, hogy ez a terve. Arra számította­m, hogy egyszer csak sor fog erre kerülni, mert nagyon biztosak vagyunk egymásban. Végül lovaglás közben tette fel a nagy kérdést, és én a nagy meglepődés után természete­sen igent mondtam. Bár nem volt rajtam magas sarkú cipő és szép ruha, így volt tökéletes a pillanat a természetb­en – mondta az újdonsült menyasszon­y, aki már el is kezdte tervezgetn­i a nagy napot. – Még nem élünk együtt, az esküvő után szeretnénk összeköltö­zni, viszont most inkább a menyegző szervezésé­re koncentrál­unk. Nem akarunk sokáig várni vele, ha sikerül összehozni, megtartjuk idén. Én abban hiszek, hogy a kevesebb néha több, és ennek jegyében képzeljük el a nagy napot is. Meghitt, bensőséges, hangulatos ceremóniát szeretnénk azokkal, akik igazán fontosak számunkra.

 ?? ?? Siker Agárdi Szilvia az Úgy szeretném meghálálni című dallal győzött a Duna zenés show-jában Egymásra találtak Szilvi egy éve van együtt Gergővel, biztos benne, hogy megtalálta az igazit
Siker Agárdi Szilvia az Úgy szeretném meghálálni című dallal győzött a Duna zenés show-jában Egymásra találtak Szilvi egy éve van együtt Gergővel, biztos benne, hogy megtalálta az igazit
 ?? ?? Meglepetés Kedvese lovaglás közben kérte meg az énekesnő kezét
Meglepetés Kedvese lovaglás közben kérte meg az énekesnő kezét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary