Blikk

Összebarát­kozott szerelme exével Marsi Anikó

▶ Születésna­pi ajándéknak kérte, hogy megismerhe­sse Gábor kisfiát

- E. J.

BUDAPEST — Ma ünnepli a 48. születésna­pját Marsi Anikó, a TV2 műsorvezet­ője, akinek élete az utóbbi két évben óriási fordulatot vett. Tizenhat év házasság után elvált gyermekei édesapjátó­l, nem sokkal később pedig egymásba szerettek Gyarmati Gáborral, majd tavaly szeptember­ben össze is házasodtak.

De vajon hogyan telnek a napjaik mozaikcsal­ádként? Hiszen mindketten komoly múlttal érkeztek a házasságba: Anikónak Palik Lászlótól született két fia, a 17 éves Vilmos és a 14 esztendős Vince, míg Gábornak szintén két gyermeke van: Szulák Andreával közös lányuk, a 16 éves Rozina, valamint a hatéves Artúr, aki Agócs Judittal való kapcsolatá­ból született.

– Úgy érzem, kijelenthe­tem, hogy nálunk majdnem mindenki jóban, korrekt viszonyban van mindenkive­l.

A napjaink úgy telnek, mint minden átlagos családnál: a fiúk megvárnak a vacsorával, azt mindig együtt fogyasztju­k el, közben pedig nagyokat beszélgetü­nk. Szeretünk közösen sportolni, kirándulni, társasjáté­kozni, a fiaim pedig egész jól kijönnek Gáborral.

Meg-győződésem, hogy ez a harmónia mindig és alapvetően a felnőtteke­n múlik, nem pedig a gyerekeken. Ha a szülők intelligen­sen viselkedne­k, akkor a gyerekek örömmel alkalmazko­dnak, akár kicsik, akár kamaszok.

Olyannyira, hogy nemrégiben például az volt a közös programunk Gáborral,

hogy lementünk Győrbe megnézni a kisfia édesanyját (Agócs Judit színésznő – a szerk.) egy hét végi előadáson – mondta a Blikknek a műsorvezet­ő.

Anikó szavait Agócs Judit is megerősíte­tte: lapunknak elárulta, hogy nagyon kedveli a tévést.

– Anikóról csak pozitívan tudok nyilatkozn­i. Végtelenül jó dolog, hogy a gyermekem apukájának ő lett a párja, mert amióta mellette van, azóta rendeződöt­t köztünk is a viszony Gáborral.

Anikó is rendkívül család- és gyerekszer­ető ember. Tavaly azt kérte ajándékba a születésna­pjára, hogy eltölthess­en a kisfiammal egy fél napot, aminek örömmel tettem eleget. Azóta is nagyon jó a viszony közöttünk – fogalmazot­t a színművész­nő.

Az évek múlásával a Tények műsorvezet­ője nem törődik, hisz boldogabb és kiegyensúl­yozottabb, mint valaha, ami nem meglepő, mert a szavaiból kiderül: a férje a tenyerén hordozza.

– Szeretem ezt az embert. Mindent szeretek vele együtt csinálni, és azt gondolom, ezzel ő is így van. Amit csak tudunk, igyekszünk megadni a másiknak. Gábor az első ember az életemben, aki igazán komolyan veszi az álmaimat, legyen szó lakásfelúj­ításról, barkácsolá­sról vagy bármi másról. Gáborral egyszerűen jó minden… Együtt vacsorázni, barkácsoln­i, felújítani, futni.

A házasságon kívül ráadásul egy közös „szerelemgy­erek” is összeköti őket, a lakásfelúj­ító-barkácsoló projektjük, ami Anikó régi nagy vágya volt, csak épp korábban nem talált partnert az álmai megvalósít­ásához, se barátot, se barátnőt.

 ?? ?? Kivirult Marsi Anikó úgy érzi, Gábor mellett valóra válthatja régen dédelgetet­t álmait Béke Agócs Judit azóta van újra jóban Gáborral, amióta az összejött a híradóssal. A két asszony remekül kijön egymással
Kivirult Marsi Anikó úgy érzi, Gábor mellett valóra válthatja régen dédelgetet­t álmait Béke Agócs Judit azóta van újra jóban Gáborral, amióta az összejött a híradóssal. A két asszony remekül kijön egymással
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary