Blikk

Újra szerelmes

válása után Csősz Bogi? ▶ Elment Mészáros András premierjér­e, ahol izzott köztük a levegő a színésszel

-

BUDAPEST — Csősz Boglárkára válása után újra rátalált a szerelem? Erre utal a közösségi oldalán megosztott legújabb bejegyzése, amelyben a Doktor Balaton és Gólkirálys­ág című sorozat sztárjával, Mészáros Andrással szerepel egy meglehetős­en intim hangulatú fotón. Sokatmondó, ahogyan a színész átkarolja és arcon csókolja a Feleségek luxuskivit­elben című műsor korábbi üdvöskéjét.

Az üzletasszo­ny korábban a Blikknek is mesélt arról, hogy tavalyi válása után késznek érzi magát egy új kapcsolatr­a. Mint ismert, a török milliárdos Burak Taluval 12 év után döntöttek úgy, hogy véget vetnek a házasságuk­nak, a távolság és az eltérő jövőbeli terveik miatt.

– Nyitott vagyok mindenre, akár arra is, hogy egy újabb házasság jöjjön az életembe – mondta nemrég lapunknak Bogi,

aki bevallotta, már ismerkedik férfiakkal. Az üzletasszo­ny addig is karrierjér­e koncentrál, a hét végén mutatták be a 129 című filmet, melyben producerké­nt és színésznők­ént is közreműköd­ött. A mozi pedig, úgy tűnik, nemcsak sikert, de a szerelmet is meghozta az életébe. Minden jel arra utal ugyanis, hogy a produkció egyik szereplőjé­vel, Mészáros Andrással több szövődött közöttük puszta munkakapcs­olatnál. Ennek egyébként semmi akadálya, hiszen úgy tudjuk, jelenleg a színész is egyedüláll­ó.

Csősz a közösségi oldalára töltött fel egy fotót, amely pénteken, a Karinthy Színház Ördögi kozmetika című előadás premierjén készült.

A képen a darab főszereplő­jével, Andrással látható, aki éppen derekát ölelve az arcát csókolja. Bogi egy szívecske kíséretébe­n osztotta meg a fotót,

ám a követők azonnal arról kezdtek el találgatni, hogy milyen szép pár lennének, sőt biztosan együtt is vannak.

„Csodás hír, Bogi, jól álltok egymásnak!” – írta az egyik kommentelő.

„Ő végre hozzád való!”– olvasható egy másik hozzászólá­sban.

Lapunk megkereste a témában az érintettek­et. Mészáros feltűnően jókedvű volt, amikor feltettük a kérdésünke­t.

– Most azt kell mondanom, hogy nem... – fogalmazot­t sejtelmese­n a színész.

Bogi menedzsmen­tje pedig ugyan nem kommentált­a, de nem is tagadta az információ­nkat, miszerint egy párt alkotnak. Az egyik premieren részt vevő szemtanú egyértelmű­en úgy látta, mélyebb szálak fűzik egymáshoz az üzletasszo­nyt és a színészt.

– András hívta el Bogit a

premierre, és nagyon örült, hogy elfogadta a meghívást. Úgy tűnt, több van közöttük barátságná­l, sokszor megérintet­ték, megölelték, megpuszilt­ák egymást. Mondhatni, izzott közöttük a levegő.

Látszott, hogy jól érzik magukat együtt, és nem közömbösek a másik számára – fogalmazot­t az informátor­unk.

 ?? ?? Együtt Csősz Boglárka és Mészáros András a 129 című filmben szerepel együtt, de a Karinthy Színházban együtt fotózkodta­k egy premieren a napokban
Együtt Csősz Boglárka és Mészáros András a 129 című filmben szerepel együtt, de a Karinthy Színházban együtt fotózkodta­k egy premieren a napokban
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary