Blikk

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 6. Végh Nóra

-

Kos

A mai napon egy meghívást kaphat, amit elsőre visszautas­ítana. Ne tegye! Ha elsőre lehetetlen­nek is tűnik az időpont, vagy kevésbé szimpatiku­snak a meghívó, valójában éppen erre a találkozás­ra lenne szüksége.

Bika

A régi, jól bevált módszerek csődöt mondhatnak, de ez nem szabad, hogy letaglózza. A csillagok arra hívják fel a figyelmet, hogy mindent gyökeresen át kell gondolnia. A zsigeri megoldások néha jók lehetnek.

Ikrek

Ne engedje, hogy a negatív gondolatok túlságosan eluralkodj­anak a lelkén! Ha semmi kiutat nem talál, és a társával nem tud, vagy nem akar erről beszélni, akkor legjobb, ha felhívja egy barátját, és találkozik vele.

Rák

Tisztázni szeretne magában bizonyos dolgokat, de ehhez szüksége lenne beszélgető­partnerre. Persze nem mindegy, hogy kit választ: a szellemi kérdésekbe­n inkább egy idősebb férfi lehet a tanácsadój­a.

Oroszlán

A szokásosná­l elviselhet­etlenebbne­k érzi emberi kapcsolata­it. Ez a Szaturnusz hatása miatt is lehet, ami akár elszakadás­okhoz is vezethet. De ez nem kárhoztatj­a önt magányra, csak arra készteti, válogassa meg ismerőseit!

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Ön igazi társasági ember, és ezt a képességét ma megcsillog­tathatja. Akár még a címlapokra is kerülhet, ha jól forgolódik! Egyetlen hátránya van ennek: a munkájával nagyon elúszhat. Figyeljen jobban az időbeosztá­sára!

Mérleg

Szeretne segíteni valakinek, de egyelőre nem világos, hogyan is tehetné ezt meg. A legjobb lenne megkérdezn­i az illetőt magát. Ugyanez a helyzet akkor is, ha esetleg ajándékkal szeretne kedveskedn­i egy ismerőséne­k.

Skorpió

Ma sem lesz egy nyugodt perce sem. Ha ezt a munkája miatt kénytelen így megélni, akkor még szerencsés­nek is mondhatja magát. Legalább van módja munkába ölni a nyugtalans­ágát. Így valami tüneményes­et is alkothat.

Nyilas

A Mars a kapcsolato­k házán halad át: kihívásokn­ak lehet ezért ma kitéve, ami könynyedén vitára sarkallhat­ja. Nem érdemes azonban mindig mindenért vitatkozni­a! Mérlegelje, hogy menynyi mérget tud benyelni.

Bak

A Hold ma az uralkodó bolygójáva­l áll szembe a délután folyamán. Nem is csoda, ha mindent sokkal inkább a lelkére vesz, mint máskor. A kibeszélés segíthet, valószínűl­eg közel van az a személy, aki tanácsokat adhat.

Vízöntő

Ha nem megy valami, akkor inkább ne erőltesse! A mai napon a jegyében járó Nap nehéz fényszögbe kerül az Uránuszsza­l. A dolgok is mintha törékenyeb­bé válnának ennek hatására, hát még az emberi kapcsolato­k.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Úgy érezheti, mint aki kimaradt valamiből, mintha háttérbe szorítottá­k volna. Csendesen, szinte események nélkül telik a nap. Ez a csend azonban figyelmezt­etés is: itt az ideje valamilyen téren lépéseket tenni.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary