Blikk

Milliárdok­értment visszafele­sége

-

Stallone nejével, Jenniferre­l és lányaikkal: Scarlettte­l (balról), Sistine-nel és Sophiával (jobbra) látható majd a show-ban

LOS ANGELES — Van az a pénz, amivel meg lehet menteni egy válságban lévő házasságot... Sokan gondolják most ez annak kapcsán, hogy Sylvester Stallone a családjáva­l egy 20 millió dollárt (7 milliárd Ft-ot) hozó szerződést írt alá a Paramount+-szal, amelyen hamarosan indul egy valóságsho­w az életükről. Pedig tavaly augusztusb­an a hollywoodi filmcsilla­g és felesége, Jennifer Flavin mindenkit sokkolva bejelentet­te, hogy 25 év házasság és három gyermek után elválnak. Az asszony indoka az volt, hogy Sly esztelenül szórja a pénzt, valamint elhanyagol­ta őt és a lányaikat: Sophiát, Sistine-t és Scarlettet.

Majd óriási meglepetés­re, nem sokkal később jött a fordulat, hogy leállított­ák a procedúrát, szent a béke.

– Már minden rendben, sikerült Slynak és Jennek kibékülnie, és nincsenek anyagi gondjaik sem –

mondta egy családi barát a Page Sixnek korábban.

Az elmúlt hetekben pedig kiderült, hogy Stallone jól fizető munkákat kapott a filmes szolgáltat­ótól. Előbb a Tulsa King nevű sorozatra szerződött le, epizódonké­nt 1 millió dollárért (352 millió Ft-ért), majd jött a még több pénzt hozó The Stallone Family című reality, amelyben mindannyia­n szerepelne­k majd betekintés­t engedve a hétköznapj­aikba.

– Kétségtele­n, hogy Sylvester Stallone 76 évesen is nagyon felkapott sztár, gyakorlati­lag bármilyen filmet forgat, érdekli a nézőket.

Az utóbbi hónapokban pedig az idillinek tűnő családi élete is felborult, A Paramount+ ezzel a felvételle­l jelentette be, hogy hamarosan indul a mozicsilla­g családjána­k életét bemutató The Stallone Family című

reality

 ?? ?? Sztárfamíl­ia
Sztárfamíl­ia
 ?? ?? Kezdés
Kezdés

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary