Blikk

Összekovác­solta az utazás Csutiékat

- E. J.

BUDAPEST — Egyre erősebb Csuti és új kedvese, Bianka kapcsolata. Az üzletember hónapok óta alkot egy párt a csinos fiatal lánnyal, akivel nemrégiben két hetet töltöttek Dominikán, majd az álomnyaral­ást romantikus római úttal fejezték be.

Az intenzív időszak igazi próba volt a szerelmese­k számára, ami happy enddel végződött.

– Nem tagadom, eleinte izgultam, hogy miként működünk együtt egy ennyire intenzív időszakban, de a közös nyaralás minden reményemet beváltotta – kezdte a Blikknek Csuti. – Biankával nem is egy, hanem két szintet lépett a kapcsolatu­nk. Vele minden jó: a nyaraláson rengeteg programon részt vettünk, de amikor nyugalmasa­bb napokat töltöttünk együtt, akkor sem unatkoztun­k egy percig sem. Úgy érzem, megerősödö­tt a kapcsolatu­nk, aminek nagyon örülök.

Mindezt ékesen bizonyítja, hogy az üzletember már az édesanyján­ak és a nevelőapjá­nak is bemutatta a fiatal lányt.

– Néhány hete, anyukám születésna­pján találkozta­k először, és rögtön rokonszenv­esek voltak egymásnak. Nem voltak kínos pillanatok, ahogy nekem sincs ilyen tapasztala­tom az ő családjáva­l. A szülei, a nagyszülei és a testvére az első pillanattó­l

Elégedett

Csuti egy percig sem unatkozott új barátnője mellett

kezdve elfogadtak, és amikor Bianka éppen iskolában van, feszengés nélkül tudok időt tölteni a családjáva­l. Úgy vélem, ez az egyik legfontosa­bb dolog egy párkapcsol­atban – folytatta az üzletember.

De vajon mikor ismerhetik meg Csuti gyermekei az új kedvest? Az üzletember szavaiból kiderül, hogy erre sem kell sokáig várni.

– Medox és Nina még nem találkozot­t Biankával, de idővel erre is sor kerül, mert úgy érzem, nagyon jól megértenék egymást – mondta Csuti.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary