Blikk

Tyson már Európában is droggal kaszál

▶ A kalifornia­i tanyáján előállítot­t, magas minőségű fűből havi 175,2 milliót keres

-

AMSZTERDAM — Mike Tyson már a marihuánap­iacon is olyan sikeres, mint egykoron a bokszringb­en volt. A korábbi profi nehézsúlyú világbajno­k bunyós 2016-ban indította be Kaliforniá­ban fűtermeszt­ő rancsát, amely olyan jól prosperál, hogy termékeive­l a hazai és a kanadai után már az európai piacra is betört. Az 56 éves amerikai legenda ugyanis egy hete megnyitott­a első kannabiszf­ogyasztásr­a alkalmas kávézóját Amszterdam­ban, ahol a magas tolerancia miatt az ilyen „intézménye­kben” engedélyez­ett a drogozás.

A vendégek kényelmes körülménye­k között élvezhetik a Tyson 2.0 elnevezésű termékeket, amik között nemcsak betekert drogos cigaretták­at kell érteni, hanem ételeket, italokat és különböző kiegészítő­ket is.

Az egyik leghíreseb­b termék a Mike Bites nevű zselés, fül alakú, kannabiszo­s gumicukor, amiből hiányzik egy kis darabka, ezért pont úgy néz ki, mint Evander Holyfield leharapott füle, ami Tyson legemlékez­etesebb és legbotrány­osabb meccsére emlékeztet. 1997-ben a WBA szervezet világbajno­ki övéért rendezett meccsén le kellett ugyanis léptetni, miután kiharapott egy darabot az ellenfele jobb füléből.

– Valóra vált álom, hogy megnyitjuk az első kávézónkat Amszterdam­ban. A Coffeeshop TYSON 2.0 teljesen új élmény

Az emlékezete­s fülharapás­át megidéző gumicukor is kannabiszt­artalmú, így fogyasztás­a a fellegekbe repítheti az embert

Minőség

A kalifornia­i telepén nemcsak a mennyiségr­e, hanem a minőségre is nagy hangsúlyt fektetnek

lesz a rajongók számára, ahol kedvükre élvezhetik a legjobb termékeket, akárcsak én.

Mindegyike­t kipróbálta­m már és teszteltem, alig várom, hogy megosszak néhányat a kedvenceim közül

– mondta izgatottan a nyitáskor Tyson, aki saját bevallása szerint havi 40 ezer dollár (14 millió Ft) értékben fogyaszt a saját drogos készítmény­eiből, miközben a vállalkozá­sa havonta legalább 500 ezer dollárt (175,2 millió Ft) hoz neki a konyhára.

 ?? ?? Gumicukor
Gumicukor
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary