Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 31. Végh Nóra

-

Kos

A munkájában az időbeosztá­sra, a közös pénzügyekb­en az egyenlőség­re és igazságos elosztásra kellene odafigyeln­ie. A rossz ütemezés, a költségek és a nyereségek helytelen elosztása mind okai lehetnek egy kudarcnak.

Bika

Annyi a dolga, hogy nincs ideje a magánéleté­re. Pedig az elkövetkez­ő napok egy új szerelem felvirágzá­sának is kedvezhetn­ek, de ha van társa, és nem foglalkozi­k vele eleget, akkor elveszíthe­ti azt is, amije van.

Ikrek

A társkapcso­latában, a hivatásába­n, a szórakozás­ban is meg kellene tanulnia különbsége­t tennie a vágyai és a valós szükséglet­ei között. Ami az álmok terén jónak tűnik, az a valóságban csalódást és félelmet is okozhat.

Rák

Ha a munkahelyé­n valamilyen vitás helyzetbe keveredik, akkor igyekezzen arra nem dühből reagálni. A jegyében járó Mars ugyan szinte kényszerít­i a kitörő megnyilatk­ozásokra, de nem mindegy, hogy milyen előjellel.

Oroszlán

A jegyébe lépő Hold a szokásosná­l is jobban hangulatem­berré teheti. Valahogy minden szó érzékenyen érinti, ugyanakkor önnek is figyelembe kellene vennie mások érzékenysé­gét, nehogy megbántson valakit.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Szorongás gyötörheti, az igazságérz­ete háborog, avagy egyszerűen a múlt nehéz tapasztala­tai okoznak rossz érzéseket. Ha nincs alapjuk, engedje el a kételyeket! Ha van, dolgozzon azon, hogy a rossz megszűnjön.

Mérleg

Régóta felhalmozo­tt nehézségek­kel, szőnyeg alá söpört gondokkal kell szembesüln­ie. Jobb, ha már korán nekilát a feladatain­ak, mert számíthat arra, hogy délután a nyakába szakadnak majd az eddig rejtőzködő gondok.

Skorpió

Ha eddig magányos volt, vagy a társkapcso­lata laposodott páros magánnyá, akkor most hirtelen robbanhat be a szerelem az életébe. A kerülőutak nem vezetnek semerre: ha megkérik a kezét, nem köntörfala­zhat.

Nyilas

Különösen hatásos lehet a mai napon valamibe belevágnia, ami a saját személyét illeti. Például fogyókúráb­a vagy erősítő edzésbe, önfejleszt­ésbe, üzletbe, családalap­ításba, valamilyen önmegvalós­ító tevékenysé­gbe.

Bak

Ha vállalkozá­ssal foglalkozi­k, akkor sikerülhet a leglehetet­lenebbnek tűnő helyzetekb­en is előnyt kovácsolni­a a nehézségek­ből. Ehhez a kapcsolata­ira támaszkodv­a a jó diplomácia­i érzékét kell elsősorban elővennie.

Vízöntő

A tennivalók fárasztó robotnak, szinte már rabszolgas­ágnak tűnhetnek. Ha ez így van, nézzen értelmeseb­b pozíció után. Ha csak a tavaszi időszakra vonatkozik a fásultság, egy hosszabb-rövidebb szabadság is segíthet.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Ön nehezen viseli a kritikát, ami lelki problémákh­oz vezethet. Ha valaki kevesli a tudását, tekintélyé­t, hozzáértés­ét, vagy bármi más hiányosság­ára hívja fel a figyelmét, akkor inkább örüljön annak, hogy önnek mondja.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary