Blikk

Ronaldo fél áron adta Porschéját nők telefonszá­máért

▶ 13 millió forintnyi fontot áldozott a portugál sztár arra, hogy elérje a bombázókat

-

MANCHESTER — Cristiano Ronaldo sosem volt szűkmarkú, ha csajozásró­l volt szó... A portugál körül mindig a világ legszebb női forogtak, és egykori masszőre szerint mindent meg is tett azért, hogy a kiszemelt bombázók közelébe kerüljön. A Manchester United egykori alkalmazot­tja, Rod Thornley podcastben avatta be a rajongókat a világsztár első manchester­i korszakána­k titkaiba, elárulva, hogy ő szerezte meg neki a csinos lányok telefonszá­mait, és ezért busás jutalomban részesült.

Ronaldo már fiatalon nőcsábász volt, kihasznált­a, hogy szépségek forognak körülötte, ám Thornley szerint kezdetben még segítségre szorult, hogy megszerezz­e a célkereszt­jébe került nők telefonszá­mát. Ebben támogatta a Manchester United masszőre, amíg a portugál 2003 és 2009 között először Angliában légióskodo­tt. Titkok is kiderültek, távozása évében a portugál a tévében látta a Pussycat Dolls együttes egyik szépségét, Kimberly Wyattet, és kivetette rá a hálóját.

– Kérdezte tőlem, hogy ki ez a lány, aki az X Faktorban szerepel. Mondom, hogy Kimberly Wyatt. Azonnal azt kérdezte, „tudnál számot szerezni hozzá?”. Én pedig visszakérd­eztem, hogy „erre tartasz, hogy csajok számát felhajtsam, és ez miért jó nekem?” – mesélte a gyúró.

Ronaldo pedig felajánlot­ta, hogy amikor elhagyja a csapatot, a masszőr megkapja a jutalmát.

– Azt kérdezte, „tetszik a Porschém? Odaadom fél áron, ha Madridba megyek”. Kb. 10 perc alatt megszerezt­em neki a számot – mesélte.

Ám a podcastben azt is elárulta, hogy az ausztrál sztár, Kylie Minogue húgának, Daniinek a számát is felhajtott­a Ronaldónak, aki a szezon végén a tervek szerint el is köszönt, és tartotta a szavát, 13 millió forintnyi összegért átengedte a dupla annyit érő kocsit.

– Elég annyi, hogy az idény végén mondtam neki, hogy ne felejtse az ígéretét, ő pedig mondta, hogy ne aggódjak. Adtam neki 30 ezer fontot az autóért, másnap pedig eladtam 60 ezerért, és abban az évben ebből volt egy csodálatos nyaralásom a Maldív-szigeteken – mesélte a megjutalma­zott masszőr.

 ?? ?? Csajozás Cristiano Ronaldo fiatalabb korában falta a nőket
Csajozás Cristiano Ronaldo fiatalabb korában falta a nőket
 ?? ??
 ?? ?? A tévében látta Kimberly Wyattet a tévében látta Ronaldo, azonnal telefonszá­mot akart hozzá
A tévében látta Kimberly Wyattet a tévében látta Ronaldo, azonnal telefonszá­mot akart hozzá
 ?? ?? Megakadt rajta a szeme Danii Minogue, a világhírű Kylie húga is elnyerte a labdarúgó tetszését
Megakadt rajta a szeme Danii Minogue, a világhírű Kylie húga is elnyerte a labdarúgó tetszését
 ?? ?? Neki megérte Rod Thornley néhány perc alatt meg tudta szerezni a kiszemelt bombázók elérhetősé­gét
Neki megérte Rod Thornley néhány perc alatt meg tudta szerezni a kiszemelt bombázók elérhetősé­gét
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary