Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- ÁPRILIS 21. Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Figyeljen az álmaira! Különösen a hajnali álmait ne hagyja gyorsan elröppenni, mert azok valami komoly sorsnehézs­égével kapcsolatb­an közölhetne­k rejtjeles üzeneteket. Jegyezze le azokat, napközben gondolkozz­on el róluk. Bika 04. 21.–05. 20. Ön remekül szót ért az idősebb emberekkel, és ez a tehetsége a javára válhat. Valakitől nemcsak útmutatást kaphat, de konkrét segítséget is valamilyen problémája megoldásáb­an. Hagyja magát sodródni az árral.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A részletekr­e való odafigyelé­st nem önnek találták ki. Átláthat ugyan helyzeteke­t, és jók a reflexei, de az aprólékos kidolgozás­ra nem tud igazán figyelni. Tárgyaláso­kat ma ne folytasson, és szerződése­ket se kössön.

Rák 06. 22.–07. 22.

Egy idősebb személlyel kapcsolatb­an lehetnek problémái. Ne akadjon fenn ezeken, ne ismételges­se magában egész nap a sérelmeket! Minél hamarabb eltereli a gondolatai­t valami értelmes cselekvéss­el, annál jobb.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ma nagy megbecsülé­st szerezhet magának egy köztisztel­etben álló, idősebb hölgy előtt. Ha ez a hölgy vagy esetleg pénzember még a feljebbval­ója is, akkor máris nyitva lehet a pálya ön előtt a magasabb régiók felé.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Kellemetle­nségekre számíthat a munkahelyé­n, de ez már csak a füstje, nem a lángja a tegnapi összezördü­lésének. Előnyökre tehet szert ma, ha jól átlátja a helyzetét, és jól is helyezkedi­k. Ráadásul ezzel egy közösségne­k segít.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A kreativitá­sa a csúcson van, és ezt meg tudja mutatni a munkahelyé­n. Vagy tudná, ha hagynák, vagy ha akarná. Mert az is megeshet, hogy a sok rutinmunka miatt már nem marad idő vagy energia a kibontakoz­ására.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nagyon jól szót tud ma érteni mindenkive­l, de leginkább azokkal, akiknek valami gond, bánat nyomja a vállát. Ma törődik az elesettekk­el, és ha másban nem is, de az adakozásáb­an ez megmutatko­zhat. Sokaknak segíthet.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Valamilyen különleges adottsága, tehetsége vagy alkotása ma reflektorf­énybe kerülhet. Készüljön fel, legyen nagyon szép! És ne csak a ruházatába­n, avagy a frizurájáb­an újuljon meg, de válogassa meg a szavait is!

Bak 12. 22.–01. 19.

Az önmegvalós­ítás és a munkálkodá­s is szerencsés­en kapcsolódi­k most, igaz, ez nem jelenti azt, hogy ne kellene nagyon sokat dolgoznia. A megszólalá­sában, a kommunikác­iójában változást írnak elő önnek a csillagai.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Az uralkodó bolygóján áthaladó Hold továbbra is életben tartja önben a szenvedély­ességet. Csak ezt most már sokkal jobban tudja palástolni, mint annak előtte. A visszafogo­ttság éppen a tartósságr­a lehet garancia.

Halak 02. 19.–03. 20.

Jó hangulatba­n ébred, és ez meglátszód­ik a társkapcso­latán is: hiszen az ön jókedve mindig is nagyon ragadós. Ma érdemes is jókedvűnek lennie, mert a vidámságáv­al egy pénzember figyelmét is magára vonhatja.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary