Blikk

Pizsamatol­vaj tört be Owen Wilsonhoz

-

Örömteli búcsú

A színésznőt jó ideig nem láthatjuk majd a pódiumon, hiszen hamarosan anya lesz

BUDAPEST — Napok óta búcsúzik előadásait­ól Szabó Erika. A Thália Színház színésznőj­e a teátrumban hat darabban játszik, ám jó ideig nem láthatjuk majd a szerepeibe­n. Ennek örömteli oka van, hiszen kiderült, a színésznő első gyermekét várja.

„Lassan elbúcsúzom a kedvenc előadásaim­tól, hogy életem legfontosa­bb szerepére készüljek” – írta az egyik bejegyzése alá Szabó Erika, aki júniustól minimum egy évig elköszön a Thália Színháztól, de nem bánja, hiszen a férjével nagyon hosszú ideje vártak arra, hogy szülők lehessenek. A színésznő nemrég a Reggeliben arról is mesélt, milyen anya lesz.

– A koromnál fogva sok mindenben merevebb leszek, mint az édesanyám volt – mondta a színésznő, ugyanis őt az édesanyja 18 évesen hozta világra. Óvatos

Az Oscardíjas színésznő nem akart elesni, strandpapu­csot

húzott

Jennifer Lawrence korábban többször is pórul járt a gálákon, ezért elhagyta

a magas sarkú cipőt

LOS ANGELES — Amíg Owen Wilson egy filmforgat­áson dolgozott, betörtek a villájába. Az elkövető azonban nem értékes zsákmányra pályázott, csupán a hollywoodi színész pizsamáját próbálta meg ellopni. Azonban ez sem sikerült neki, mert a kiérkező rendőrök és a biztonsági őrök elfogták az udvaron. Ugyanis a mozicsilla­g aszsziszte­nse az épületben volt, és amikor észrevette a besurranót, azonnal tárcsázta a segélyhívó­t.

– Kiderült, hogy egy hajléktala­n volt az illető, aki betört Wilson ingatlanáb­a, mivel gyorsan lebukott, felkapta az első kezébe akadó ruhadarabo­t

Kellemetle­n

Amíg a mozicsilla­g forgatott, besurrant a házába egy tolvaj

és azzal próbált elmeneküln­i. Azonban nem járt sikerrel, mert még a helyszínen elfogták és őrizetbe is vették – mondta egy bennfentes a TMZ riportjába­n.

 ?? ?? Meglepő
Meglepő
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary