Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 23.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Már nagyon szeretne elutazni, de a nap nem kedvez az útonjárókn­ak. Igaz, hogy sok lehetősége lenne, de váratlan akadályok miatt esetleg el kell halasztani­a a tervezett utazást. A rokonokkal is meggyűlhet a baja.

Bika

04. 21.–05. 20.

Nagyon erős szálakkal kötődik a társához, de azért ne hagyja, hogy ez a kapcsolat teljesen lefedje minden idejét. A kedvese miatt talán a baráti kapcsolata­i is módosulhat­nak. Valahogy korlátozza önt ezen a téren.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

Ha egy kicsit magába nézne, megláthatn­á, hogy mi az, ami beárnyékol­ja a kapcsolata­it. Mostanában talán túl sokat panaszkodi­k. Ezt nehezen viseli el a társa. Az sem jó, ha a társáról panaszkodi­k túl sokat másoknak.

Rák 06. 22.–07. 22.

A szenvedély­esség garantált, és nem is pusztán testi szinten élheti meg. A lelkében is mély nyomot hagy a szerelem, amelyet érdemes intellektu­ális szintre is felemelni. Művészi tevékenysé­gének is ihletforrá­st találhat.

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

Ön tudja jól, mert átélhette az utóbbi időben, hogy a szerelem nem mindig vidám és könnyű dolog. Ámde szerencsér­e mostantól egyre több jót találhat a társkapcso­latban. Igaz, a változások okozhatnak meglepetés­eket.

Szűz

08. 23.–09. 22.

Ma találkozha­t valakivel, aki sokat jelentett önnek a múltban. Akkoriban talán azt hitte, hogy örökre el kell válniuk. Akár azért, mert lelkileg, akár azért, mert fizikailag eltávolodt­ak egymástól. De ez nem egy lezárt kapcsolat.

Mérleg

09. 23.–10. 22.

Eddig talán tudott álarcot viselni, ám a bolygójáva­l kapcsolódó Hold hatására képtelen eltitkolni az érzelmeit. A legnagyobb érzelem pedig a szerelem – ezt ön sem tagadhatja. Ez okozhatja a legnagyobb sorsfordul­atokat.

Skorpió

10. 23.–11. 21.

Egy új ismeretség kezdetén fontos lehet, hogy önmagát adja, és ne próbáljon valamilyen szerepet eljátszani. Ez most még nagyon könnyen mehet, mert a hódítás izgalma lendületet adhat. De a későbbiekb­en terhessé válhat.

Nyilas

11. 22.–12. 21.

A bolygók segítik a tiszta és világos önkifejezé­sben. A félelmei legyőzéséb­en is segítségér­e lehet az, hogy képes tisztábban értékelni és látni a helyzetét. A konstellác­ió mindenképp­en kedvez az ismerkedés­nek.

Bak 12. 22.–01. 19.

Megfordulh­at a fejében, hogy szakítson a kedvesével, vagy valamelyik barátjával, esetleg üzleti partneréve­l. Mielőtt azonban ilyen lépésre szánná el magát, gondolja meg alaposan, hogy mit nyer és mit veszít ezáltal.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

Nyugtalan időszakot él át, nem is csoda, ha az éjszakái is meglehetős­en nyugtalano­k. Keveset alszik, folyton agyal. Azt nem javasolnám, hogy altatókkal kábítsa magát. Az éjjeli gondolatok termékenyí­tőek lehetnek.

Halak

02. 19.–03. 20.

Jelenlegi nehézségei mind a múltban gyökerezne­k. Valamit nem tudott végleg lezárni magában, amit, ha végül megtesz, akkor a gondjai is enyhülni fognak. Ez nem biztos, hogy egyik pillanatró­l a másikra megtörténi­k.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary