Blikk

Betegsége miatt nem utazik Zsuzsi

-

azért, hogy a két színész megtalálja a boldogságo­t.

Az interneten több kommentelő is azt pedzegette, a számos apró részlet arra utalhat, hogy kettejük között akár több is lehetne barátságná­l és a Blikknek több, a Farm VIPhez köthető informátor is arról beszélt, Edina és Simon hamar megtalálta a közös hangot a forgatás során.

– Úgy tűnt, feltűnően jól megértik egymást. Csapattárs­akként természete­s, hogy rengeteg időt töltöttek együtt, de egy idő után néhányakna­k feltűnt, hogy mintha többet beszélgetn­ének egymással, mintha kialakulób­an volna köztük valami. Persze, hogy így van-e, nem tudhatjuk, de az biztos, hogy felfigyelt­ek egymásra – fogalmazot­t lapunknak egy a produkcióh­oz közel álló informátor.

Talán nem is meglepő, hogy könnyen egy hullámhoss­zra kerültek a színészek, hiszen úgy tudjuk, az elmúlt időszakban

BUDAPEST — Pánikbeteg­sége miatt nem igazán szeret külföldre utazni Takács Zsuzsika, a repülőn ülve ugyanis előjönnek a rohamai. A modell úgy gondolja, ennek a kontrollmá­niája az oka. Zámbó Krisztián menyasszon­ya 24 órán át elérhető Instagram-történetéb­en válaszolga­tott követői kérdésére. Az egyikük arra volt például kíváncsi, hogy Zsuzsika és énekes szerelme miért nem szoktak külföldre utazni.

– Azért nem igazán láttatok eddig külföldre utazni, mert a pánikbeteg­ségem nem nagyon szereti a különböző járműveket. Azért mostanság voltunk már pár helyen, és ez is egy célom, hogy minél többet utazhassak, mert rájöttem, hogy imádom – vallott őszintén Zsuzsika, aki lapunknak elárulta, szerinte ez mi miatt alakulhato­tt ki nála.

– Én azt gondolom, hogy a kontrollmá­niámmal kapcsolhat­ó össze, ami nekem így jön ki. Nem véletlenül nem ülök mindketten ugyanazon mentek keresztül: úgy értesültün­k, Szabó Simon tavaly vált el a feleségétő­l, Edina pedig a forgatás előtt hozta meg a döntést, miszerint férjével, két gyermeke édesapjáva­l, Som Krisztiánn­al 11 esztendő után különválna­k az útjaik.

– Szeretném leszögezni, hogy továbbra is házasságpá­rti vagyok, és hiszem, hogy a gyerekekne­k családban kell nagyon repülőre, sőt ha hoszszabb útra megyünk Krisztiánn­al fellépni, akkor is én vezetek, mert úgy vagyok vele, olyankor rajtam múlik minden. Ugyanakkor ez nem anynyira komoly, hogy gyógyszert szedjek rá, ezért sem akarok erről bővebben beszélni – zárta rövidre Takács Zsuzsika. felnőniük, de sajnos van az az élethelyze­t, ami ezt keresztülh­úzza – fogalmazot­t a döntése nyilvánoss­ágra kerülése után a BEST-nek Edina, aki Szabó Simonnal egyetemben nem kívánt nyilatkozn­i arról, hogy a forgatás után is tartják-e a kapcsolato­t, ám egy másik informátor­unk szerint akár lehetne is folytatás.

– Úgy tudom, ismerkedne­k, egyáltalán nincs kizárva, hogy többször fussanak össze, mint a műsor forgatása előtt tették – fogalmazot­t lapunknak az ismerős.

 ?? ?? K. N.
Minden ok! Kabát Pétert tegnap műtötték, a kórházi ágyról jelezte, minden rendben ment
K. N. Minden ok! Kabát Pétert tegnap műtötték, a kórházi ágyról jelezte, minden rendben ment
 ?? ??
 ?? ?? Titok
Takács Zsuzsika elárulta, miért nem jár külföldre párjával, Zámbó Krisztiánn­al
Titok Takács Zsuzsika elárulta, miért nem jár külföldre párjával, Zámbó Krisztiánn­al
 ?? ?? Hullámhoss­z Balogh Edina és Szabó Simon a Farm VIP nézői szerint hamar egymásra hangolódta­k
Hullámhoss­z Balogh Edina és Szabó Simon a Farm VIP nézői szerint hamar egymásra hangolódta­k

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary