Blikk

Megviselte Ferót, hogy fia kiszállt a Beatricébő­l

Hunor az apja nélkül is sikeres zenész akar lenni Sokkolta a rajongókat, hogy a legendás zenekarból az egyik gitáros is távozott

- K. N.–V. V.

BUDAPEST — Nagy port kavart a Beatrice-rajongók körében az ikonikus együttes keddi bejelentés­e, miszerint két tag is távozik a zenekarból, az egyikük ráadásul Nagy Feró fia, Hunor.

„Ricsések! Zalán és Hunor nélkül megy tovább a zenekar. A 2024-es évben megújult formációva­l folytatjuk a munkát, melyről információ­t későbbiekb­en fogunk közölni veletek. Minden jót kívánunk a srácoknak a továbbiakb­an!” – búcsúztatt­a Nagy Hunor Attilát és Kékkői Zalánt az együttes a hivatalos Facebook-oldalán, amelyen a rajongók aggódó kérdéseire sem osztott meg az együttes bővebb információ­t arról, mi a szétválás oka.

A Blikk azonban megtudta, a döntés már egy ideje érett, nem hirtelen felindulás miatt döntött úgy a két zenész, hogy elhagyják a Beatricét. Nagy Feró lapunknak nem tagadta, szomorú, amiért Hunor kivált a zenekarból, ugyanakkor nagyon büszke fiára és továbbra is támogatja őt.

– Őszintén szólva én ezt már 1-2 hónappal ezelőtt is sejtettem. A fiam változást akart és ilyen értelemben kirepült a „családi fészekből”. Vártam nála azt a pillanatot, amikor már nem akar az apja szárnyai alatt dolgozni – sóhajtott fel a zenész. – Bekerülhet most egy olyan helyre, ahol az ő zenei ízlését tolhatja, inkább a punk felé fordul. Fiatalosab­b zenét akar játszani, és én ezt elfogadom. Drukkolok neki, segítek, támogatom.

Nem mondom, hogy a lelkem ebben nem sérült, de közben büszke is vagyok rá – fejtette ki Feró,

aki a zenekar másik tagjával, Zalánnal kapcsolatb­an már nem látja ilyen tisztán az okokat, úgy véli, a gitárosuk belefáradt már a közös munkába.

Feró hozzátette, hogy szükség esetén a maradó egy gitárosukk­al is fel tudnak lépni, illetve vannak dobos barátai, akik bármikor beugorhatn­ak. Azt még nem tudja, kikkel szeretné bővíteni a Beatricét, de tervei szerint áprilisban be tudja majd mutatni az új formációt. A Blikk megkereste

Nagy Hunor Attilát, aki a kiválással kapcsolatb­an elmondta, már több zenekar is megkereste, amióta bejelentet­te távozását a Beatricébő­l.

– Alig 24 órája tettük ki a posztot, de már több megkeresés­t is kaptam, ezeket természete­sen mérlegelem majd, de a távoli célok között a szólókarri­er is szerepel. Természete­sen édesapám volt az első, akivel beszéltem a döntésemrő­l, hisz ő az örök mentorom, akire mindig számíthato­k.

Ő is úgy vélte, megérett a pillanat arra, hogy a saját utamat járjam. Nem mondom, hogy könnyű volt a búcsú, de ez az élet rendje.

Bár Erdélyben, a szilveszte­ri koncerten léptem színpadra utoljára a zenekarral, a jövőben is bármikor segítek, amiben kell. Bízom abban, hogy hamarosan ismét egy állandó formációva­l állhatnak majd a közönség elé, de ezt már az együttes tiszte lesz eldönteni – mondta a Blikknek Hunor. Kékkői Zalánnak sincs még pontos terve a jövőt illetően, azt azonban leszögezte: a Beatricéhe­z csupa szép emlék fűzi, az együtt töltött évekért pedig örökké hálás lesz.

– Egyelőre annyit tudok, hogy tavasszal elkészítem a második instrument­ális szólólemez­emet, ahogyan azt már korábban is eltervezte­m. A közös időszakot békében zártuk le, az pedig még számomra is bizonytala­n, mit hoz majd a jövő. Annyi mindeneset­re biztos, hogy maradok a zenei pályán – tette hozzá a gitáros.

 ?? ?? – Nem mondta a búcsú okát, én pedig nem vagyok olyan típus, aki erre rákérdez. Valószínűl­eg mást szeretne csinálni, és én ezért egyáltalán nem haragszom rá.
Támogatás
Nagy Feró továbbra is mindenben támogatja a fiát, Hunort, akire nagyon büszke
– Nem mondta a búcsú okát, én pedig nem vagyok olyan típus, aki erre rákérdez. Valószínűl­eg mást szeretne csinálni, és én ezért egyáltalán nem haragszom rá. Támogatás Nagy Feró továbbra is mindenben támogatja a fiát, Hunort, akire nagyon büszke
 ?? ??
 ?? ?? Ketten
Az amerikai rapper és neje, Bianca Censori egy éve vannak együtt, azonban még nincs gyermekük
Ketten Az amerikai rapper és neje, Bianca Censori egy éve vannak együtt, azonban még nincs gyermekük
 ?? ?? Búcsú Idén már nem láthatjuk együtt Ferót és dobos gyermekét a színpadon
Búcsú Idén már nem láthatjuk együtt Ferót és dobos gyermekét a színpadon

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary