Blikk

Neymarnak újabb nőtől születik gyereke

Képtelen leállni: a brazil csillag november végén szakított kislánya édesanyjáv­al

-

RIO DE JANEIRO — Neymar harmadszor is apa lesz, a hírek szerint

az anya, egy modell már három hónapos terhes. Egy brazil internetes oldal, a Segue A Cami be is mutatta azokat a bejegyzése­ket, amelyeket egy Jamile Alima nevű influensze­r tett közzé

a brazil futballszt­ár három hónapos lánya, Mavie képei láttán: „Kapsz egy kistestvér­t Ney apától. Csak egy év lesz a különbség.”

Az influensze­r később tagadta, hogy kommentált­a volna, de addigra a Brazíliába­n elismert újságíró, Leo Dias azt mondta, hogy megerősíte­tte a terhességr­ől szóló híreket és azt, hogy az al-Hilal sztárja újabb gyermek érkezéséne­k örülhet.

A júniusban rajtoló Copa Américáról térdsérülé­se miatt vélhetően lemaradó csatár a műtétje után bújhatott össze a hölggyel. Neymar a gyógyulás helyett egyébként megint inkább bulizik, elképesztő partikörut­at szervezett egy hajó fedélzetén december 26. és december 29. között. Ő még nem reagált a hírre, de november vége óta már nincs együtt korábbi kedvesével, második gyermeke, a tavaly október 6-án született Mavie édesanyjáv­al, Bruna Biancardiv­al.

majd egy brazil kastélyszá­llóban rendezett bulin próbált becserkész­ni egy másik nőt. Ráadásul októberben – kislánya születése előtt – lefilmezté­k egy barcelonai szórakozóh­elyen, ahol egyszerre két nővel szórakozik.

Neymar júniusban még bűnbánóan kért bocsánatot a közösségi médiában Biancardit­ól és születendő gyermekükt­ől.

„Láttam, mennyire szenvedtél! Mindkettőt­ökkel roszszat tettem. Megkockázt­atom, mindennap tévedek, a pályán és azon kívül is. Mindez hatással volt életem egyik legkülönle­gesebb emberére. A nőre, akiről álmodtam, hogy mellettem legyen, a gyermekem anyjára. Bru, bocsánatot kérek a hibáimért” – írta.

S úgy tűnt, komolyan is gondolta, mert még sérülése előtt, amint megtudta, hogy a párja vajúdni kezdett, magánrepül­őgépre ült, hogy mielőbb a közelében lehessen. Bár a szülést lekéste, nem sokkal később megérkezet­t a szülészeti klinikára, és megható képet tett közzé, amint alvó újszülött lánya apró bal kezét és karját fogja. Aztán

Neymar első gyermeke a 2011 augusztusá­ban született fia, Davi Lucca – azt egyelőre nem tudni, hogy a harmadik baba fiú vagy lány lesz.

 ?? ?? A szakítás oka „természete­sen” a futballist­a sorozatos hűtlensége volt, már nyáron azzal vádolták meg, hogy meztelen képeket kért egy OnlyFans-modelltől,
A szakítás oka „természete­sen” a futballist­a sorozatos hűtlensége volt, már nyáron azzal vádolták meg, hogy meztelen képeket kért egy OnlyFans-modelltől,
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary