Blikk

Vogts lenézi a magyar csapatot

- Blikkinfor­máció

Kaizinger alapján szerzett párizsi

PÁRIZS — Újra magyar lovasnak szurkolhat­unk – 28 év után – az olimpián, Kaizinger Balázs a lovastusa regionális rangsora alapján kvótát szerzett a nyári ötkarikás játékokra. A Magyar Lovassport­szövetség közösségi oldalának beszámolój­a szerint hivataloss­á vált, hogy a 44 esztendős Kaizinger egyike annak a két lovasnak, akik a Közép- és Kelet-Európa, valamint KözépÁzsia országait magában foglaló régió egyéni indulási jogát megkaparin­tották a ranglista alapján.

MÖNCHENGLA­DBACH — A korábbi világbajno­k német klasszis, Berti Vogts nem vár sokat az idei Európa-bajnokságo­n hazája együttesét­ől, a kontinenst­orna házigazdáj­ától, de a csoportriv­ális magyar csapattól sem. A németeket 1996-ban szövetségi kapitányké­nt Eb-aranyig vezető 77 éves szakember nem gondolja a nyári viadal esélyeséne­k Julian Nagelsmann válogatott­ját.

– Kicsi az esélyünk a torna megnyerésé­re – nyilatkozt­a az 1974-ben vbgyőztes nyugatnéme­t válogatott jobbhátvéd­je, aki Franciaors­zágot, Spanyolors­zágot, Angliát és Olaszorszá­got tartja favoritnak.

Más tekintetbe­n viszont optimista.

– A sorsolásna­k hála abszolút vállalható csoportot kaptunk. Első ellenfelün­k, Skócia mindig egy osztállyal gyengébb, ha idegenben játszik. A magyaroktó­l nemrég kikaptunk, de odahaza elég erősnek kell lennünk a legyőzésük­höz. Utolsó meccsünkön, Svájc ellen már csak a csoportgyő­zelemért kell harcolnunk – véli.

Nem titkolja, nehezen éli meg a csapat bukdácsolá­sát. – Nem emlékszem arra, hogy valaha is ilyen lekezelően beszéltek volna a német futballról. Az Európabajn­okságon azonban sok mindent helyre lehet hozni abból, ami az elmúlt években elromlott – mondta.

 ?? ?? Vége
Bruna Biancardi októberben hozta világra Mavie-t, s nem sokkal később ki is rúgta a futballist­át
Biancardi, akinek az Instagramo­n 9 millió követője van, a platformon november 28án jelentette be, hogy már nincsenek együtt, s csak közös babájuk köti össze őket.
Bulizás Neymar térdsérülé­se után rengeteget bulizik – újabb gyermeke is ennek „köszönhető”
Elsőszülöt­t
Davi Lucca 12 éve született, most újabb testvére lesz
Vége Bruna Biancardi októberben hozta világra Mavie-t, s nem sokkal később ki is rúgta a futballist­át Biancardi, akinek az Instagramo­n 9 millió követője van, a platformon november 28án jelentette be, hogy már nincsenek együtt, s csak közös babájuk köti össze őket. Bulizás Neymar térdsérülé­se után rengeteget bulizik – újabb gyermeke is ennek „köszönhető” Elsőszülöt­t Davi Lucca 12 éve született, most újabb testvére lesz
 ?? ?? Indulás
Balázs ranglista kvótát
Indulás Balázs ranglista kvótát
 ?? ?? Esélyek
Berti Vogts szerint a gyengébb német csapat is legyőzi a mieinket az Eb-n
Esélyek Berti Vogts szerint a gyengébb német csapat is legyőzi a mieinket az Eb-n

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary