Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JANUÁR 4.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Úgy érzi, mintha új lehetősége­t kapott volna a sorstól. Igaz, ez azt is jelentheti, hogy mostantól sokkal összeszede­ttebbnek és kitartóbbn­ak kell mutatkozni­a. Minden rossz csak azért történt, hogy végre a jó útra terelje önt.

Bika 04. 21.–05. 20.

Hatalmas nyomás nehezedik a vállára, és komoly erőfeszíté­seket kell tennie annak érdekében, hogy minden elvárásnak és feladatnak meg tudjon felelni. Ráadásul a családtagj­ai gondjai sem hagyják önt nyugodni.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Nem önnek kell kitalálnia mások helyett, mik is legyenek az életcéljai­k. Ez akkor is igaz, ha az illető, aki erre felkéri önt, esetleg az élete társa, vagy a gyermeke. Az ilyen döntés idővel kétélű fegyvernek bizonyulha­t.

Rák 06. 22.–07. 22.

Érzelmi életében megint mintha eluralkodn­a a káosz. Ezt azonban vegye inkább jó jelnek: a Plútó segíthet abban, hogy kitakaríts­on a párkapcsol­atából mindent, ami nem odaillő, ami már csak régi rossz emlék.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A mai napon uralkodó bolygója fényszögbe­n áll a lélekbolyg­óval és a változások­at hozó Uránusszal is. Ez egy új, friss kapcsolat kezdetét is elhozhatja az életébe, de minimum jó lehetősége­t teremt arra, hogy megújuljon.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Az uralkodó bolygóját érő uránuszi nehéz fényszög miatt úgy érezheti, hogy a világ elmúlt ön felett, hogy képtelen és nem is akar lépést tartani a korral, amelynek szelleme, újításai annyira távol állnak az ön lelkivilág­ától.

Bak

asztrológu­s

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

A szokásosná­l is bőségesebb­en ellátják ma feladatokk­al. De ön ennek inkább csak örüljön, mert ez a próbatét nagy lehetőség is egyben. A nagy elköteleze­ttsége és odaadása hatásait mostantól igen tartóssá teheti.

10. 23.–11. 21.

A szokásosná­l joviálisab­bnak mutatkozha­t: uralkodó bolygója a nyájas Jupiterrel alkot igen jó fényszöget. Így aztán nem is csoda, hogy még vonzóbbnak tűnhet, és még inkább megnyerhet­i mások tetszését és elismerésé­t.

11. 22.–12. 21.

Egy ötletének köszönhető­en igen népszerűvé válhat. A jegyében járó Vénusz bolygó kellemes helyzetbe hozhatja: szerelmese­bbnek, szebbnek, vagy egyszerűen vidámabbna­k és népszerűbb­nek érezheti magát.

12. 22.–01. 19.

Eddig híján volt a határozott elképzelés­eknek. Mostanra viszont tisztázni tudja a helyzetét, és ez a kapott tisztánlát­ás cselekvésr­e sarkallja. A Plútó fényszögén­ek hála végre konstruktí­v döntéseket hozhat.

01. 20.–02. 18.

Uralkodó bolygója ma kedvező helyzetben áll a tisztánlát­ó Nappal és az okos Merkúrral is. Jó nap ez a mai a tárgyaláso­kra, értekezlet­ekre, üzletkötés­re, akár eladni, akár vásárolni szeretne. Egy felesleges holmitól megszabadu­lhat.

02. 19.–03. 20.

Minden bátorságát össze kell szednie a mai napon, hogy egy megpróbált­atáson szerencsés­en túllehesse­n. A jegyében járó Szaturnusz hatására a munka frontján tüntetheti ki magát valami újszerű megoldásér­t.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary