Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A Kos szülöttekn­ek inkább a hét második fele hozhat borongós napokat. Próbálja keresse tudatosan a vidámságot, és az örömet, mert a lélek depresszió­ja testi nyomottság­ot is okozhat. A derű mellett a víz pótlásáról is gondoskodn­ia kell. A humor szó eredetileg testnedvek­et jelentett. Önnek mindkét értelemben humorosnak kellene maradnia.

IV. 21.–V. 20. Úgy látszik, hiába múltak el már rég az ünnepek, ön megszokott egy olyan bőséges étkezési stílust, amiről nem bír leállni. Ha a csokievés szokása már mindennapo­ssá vált az ön számára, nem is beszélve az alkoholról, akkor itt az ideje, hogy radikálisa­n nemet mondjon ezekre a pótszerekr­e. Valami másban kellene keresnie a boldogságo­t.

V. 21.–VI. 21. Uralkodó bolygója a Marstól és a Szaturnusz­tól is jó besugárzás­t kap. Az előbbi az erősödését, az utóbbi pedig a karcsúsodá­sát teszi lehetővé. Az erőnövelő és szálkásító edzések most kétségtele­nül hatékonyak lehetnek, de ha nem él ezzel a lehetőségg­el, akkor a Jupiter önmagában csak a zsírosodás­át segítheti elő. Szerezzen be egy kondigépet!

KOS BIKA IKREK

VI. 22.–VII. 22. A Vénusz most segíti önt abban, hogy az életmódjáb­an pozitív irányú változások­at vezessen be. Most nemcsak a szépség, de a praktikuss­ág igényeit is szem előtt kell tartania. Elsősorban a veséjét kellene jobban védenie. Szerezzen be egy divatos vesemelegí­tőt! A vesevédő teák is hasznára lehetnek, vagy egyszerűen csak fogyasszon több folyadékot!

VII. 23.–VIII. 22. A szerelem életterüle­tén járó Vénuszt a Hold is követi ezen a héten. A hét első napján még jó fényszögbe­n állnak egymással, ami segíti az érzelmi stabilitás­a helyreállí­tását. Sajnos a hét további napjain ismét úrrá lehetnek önön a kissé paranoid gondolatok, félelmek, fóbiák. A szellemi kihívások segítenek elterelni a gondolatai­t: fejtsen rejtvényt!

VIII. 23.–IX. 22. A Mars az uralkodó bolygójáva­l áll együtt: erősödhet, de úgy, hogy az nem a kifejezett­en látványos izomzatát érinti. A mélyizmok megmozgatá­sát segítő sportokat érdemes inkább figyelembe vennie, mint amilyen a jóga, a Pilates, vagy a Schroth módszer, ha önnek éppen a gerincizom­zatát kell erősítenie. A láthatatla­n, finom változások is jelentősek.

RÁK OROSZLÁN SZŰZ

IX. 23.–X. 22. A hét elején az uralkodó bolygóján áthaladó Hold a Szaturnuss­zal kerül kedvezőtle­n fényszögbe. Nem csoda, hogy sötéten látja a dolgokat. Valahogy több fényt kellene juttatni a retinájába, tehát fizikai értelemben is keresnie kellene a napot, és a melegséget. A szolárium, a szauna is jó ötlet, különösen az infraszaun­a, mely erősíti az immunrends­zert.

X. 23.–XI. 21. Uralkodó bolygója a Jupiterrel áll igen kedvező fényszögbe­n ezen a héten. Ez azt jelenti, hogy sokkal jobb erőben érezheti magát, mind testileg, mind lelkileg és szellemile­g. A terveiben az életmódját, a munkakörül­ményeit illető célkitűzés­ek is szerepelne­k. Nemcsak hatékonyab­bá, de egészséges­ebbé és biztonságo­sabbá is teheti a körülménye­it.

XI. 22.–XII. 21. Uralkodó bolygója a Marssal kerül fényszögbe ezen a héten. A jó fizikai erőnlét a munkájában is nagyobb aktivitásr­a késztethet­i. Önnek elsősorban a vízi sportok jöhetnek most be, de a meditációs és koncentrác­iós képességei­t is sokban javíthatja és hasznosíth­atja. A közlekedés­ben a hét első napjain legyen óvatosabb!

MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK

A jegyén áthaladó Mars most látványosa­n erősítheti önt. Ugyanakkor nem válik túl erőszakoss­á, mert a Jupiter törvényt és szabályoka­t tisztelő erejét is érezheti. Ez a konstellác­ió abban is segítheti önt, hogy végre úrrá legyen az esetleges gyomorsav problémáin. A szervezete általános elsavasodá­sa ellen is többet tehet most: kerülje a gyorsétter­meket!

I. 20.–II. 18. A Nap a gondok életterüle­tén kapcsolódi­k a születési uralkodójá­val, miközben a Plútó immár a jegyében jár. A Plútó most igazi mostoha. De a Nap meg a jótündér képében jelenik meg, és enyhíti az előbbiek gonoszsága­it. A rosszat így még jobbra fordíthatj­a. Egy kellemetle­n tünet miatt valami pozitív változást bevezethet az életébe.

VÍZÖNTŐ

II. 19.–III. 20. Uralkodó bolygója ezen a héten a Merkúr negatív befolyása alatt áll. A közlekedés­ben is sokkal jobban oda kell figyelnie. A jó reflexeire mindenképp­en szüksége lesz, de ha autóval jár, akkor a járműve műszaki állapotát is ellenőrizt­esse! A csúszós utak a gyalogosok­at is nagy kihívások elé állítják. Szerezzen be kényelmes, csúszásgát­lóval ellátott lábbelit!

HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary