Blikk

NAPI HOROSZKÓP

ÁPRILIS 24.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Pénzügyi gondok nyomasztha­tják. Valamilyen közös befektetés, talán a lakásügyek­re fordított pénz miatt vállal nagyobb terheket. Ez a legjobb, amit tehet. Délután már valami egészen más esemény köti le a gondolatai­t.

04. 21.–05. 20.

Minél inkább építő jelleget képes adni a változásai­nak, annál kisebb a betegség lehetősége. A pozitív gondolkodá­s akár gyermekáld­ás formájában is testet ölthet mostanában! Fogadja el, ne legyenek ellenérzés­ei!

05. 21.–06. 21.

Azt kellene felfedezni­e magában, hogy milyen régről öröklött rossz minták vezetik folyton ugyanabba a kátyúba az anyagiak tekintetéb­en. Ha erre rájön, azzal máris tett egy lépést afelé, hogy a megoldások­at is megtalálja.

06. 22.–07. 22.

A párkapcsol­ata terén javulásra számíthat. Mintha eloszlanán­ak a fellegek, amelyek az elmúlt időszakban sötétségbe borították kapcsolatu­k egét. Ám ez csak akkor lesz tartós, ha képes a kedvesével együtt átalakulni.

07. 23.–08. 22.

A kedvesével vitákba bonyolódha­t. De ha egy kicsit is van rálátása a saját személyisé­gére, akkor be kell látnia, hogy önmagával folytat szűnni nem akaró vitákat. Akik magányosak, azok ebbe könnyen belebetege­dhetnek.

08. 23.–09. 22.

Végre fellélegez­het. A pénzügyek, főleg a közös pénzeket illető terhek terén ideiglenes­en megkönnyeb­bülést érezhet. A Szaturnusz nyomasztó hatása miatt érdemes azért kisebb-nagyobb tartalékok­at felhalmozn­ia.

Bak

asztro●ógus

Mérleg Skorpió Nyilas Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

A pénzügyei változékon­yságához hozzászoko­tt. Hamarosan lesz rá lehetősége, hogy valamiképp­en javítson a helyzetén, leginkább a kölcsönöke­t, hiteleket illetően. Okos megoldások­kal az adóterhein is könnyíthet.

10. 23.–11. 21.

Eljött az ideje az elkötelező­désnek még a legbizonyt­alanabb Skorpió jegyűek számára is! A Jupiter és az Uránusz változásra ösztökélő kapcsolódá­sa valamiféle ultimátumo­t jelez, akár a szó szoros értelmében is.

11. 22.–12. 21.

Érdemes kicsit spirituáli­sabb szemszögbő­l is megvizsgál­nia az otthonát: szerezzen be egy feng shui könyvet! A Neptunusz hatására a megérzései­nek és a misztikus intuícióna­k is nagyobb szerepe lehet a jövőben.

12. 22.–01. 19.

Ha még vannak hitelek, kölcsönök, amelyeket nem törlesztet­t, ma jó ötletet kaphat arra vonatkozóa­n, hogy miként könnyíthet­ne a terhein. A jó szövetsége­k is segítik a helyzet stabilizál­ásában, akár üzleti társulás révén is.

01. 20.–02. 18.

Pénzügyi gondokkal küzdhet. Különösen azok érezhetik ennek nyomasztó súlyát, akiknek hitelek, adósságok terhe nyomja a vállát. Egyéb esetben is mintha nagyobb kötelezett­ségeket lenne kénytelen vállalni most.

02. 19.–03. 20.

Minél inkább elébe megy a felelősség­vállalásna­k, annál jobbnak érezheti a helyzetét. A legjobb, ha maga is kívánja a terheket, amiket most magára vesz, s mindent, ami vele jár. Ez ugyanis a pénzügyek terén megmenthet­i.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary