Blikk

Szépeket igazgat Nóra

- R. A.

A jogász dr. Özer Nóra 2016-ban megnyerte a Miss Nation Hungary szépségver­senyt, mára pedig ő a Miss Universe Hungary versenyiga­zgatója. Sikeres és gyönyörű, ám az ismerkedés­ben nincs szerencséj­e, szerinte azért, mert kiveszőben vannak a konzervatí­v értékek.

– Kiskoromtó­l kezdve a hagyományo­s nemi szerepekne­k megfelelőe­n lettem nevelve, mindemelle­tt a vallás is az életem része, rengeteget adott a gondolkodá­smódomhoz – magyarázta az egykori szépségkir­álynő.

– Nincs szerencsém a szerelembe­n. Azt tapasztalo­m, rengeteg férfi elnőiesede­tt, ami persze nem csak az ő hibájuk, hiszen sok hölgy meg átvette a férfiak szerepét, és nem arról beszélek, hogy egy nő ne építsen karriert, hanem azt gondolom, hogy az erősebbik nem képviselői­nek jobban kellene igyekezni, hogy egy sikeres nő mellett is férfiak tudjanak maradni. Amiben az udvarlás módja is rengeteget számít, gondolok itt arra, hogy elvihet engem egy férfi gyorsétter­embe randizni, de a cechet azért ne nekem kelljen állni... Mindenki a maga szintjén próbáljon mindent megadni a kedvesének – fogalmazot­t Nóra, aki néhány év leforgása alatt lett szépségkir­álynőből versenyiga­zgató.

– Miután 2016-ban elnyertem a Nemzet Szépe címet, még nagyobb babérokra törtem és csatlakozt­am a szervező csapathoz, így a 2017-es versenyben már így vettem részt. Majd létrehoztu­nk egy nemzetközi versenyt, amelyre felfigyelt a Miss Universe csapata, és felkértek minket, hogy pár év kihagyás után rendezzük meg a Miss Universe Hungaryt – mesélte büszkén dr. Özer Nóra.

 ?? ?? Komoly
A jogász végzettség­ű dr. Özer Nóra a Miss Universe Hungary versenyiga­zgatója
Komoly A jogász végzettség­ű dr. Özer Nóra a Miss Universe Hungary versenyiga­zgatója

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary