Blikk

Átértékelt­e az életét Norbi

-

Schobert Norbi április 16-án ünnepelte 53. születésna­pját, amelynek kapcsán számtalan dolog megfogalma­zódott benne. A fitneszgur­u nem tagadja: volt, hogy hibázott az eddigi élete során, de ma már tudja, mit kellett volna máshogyan csinálnia vagy mondania. Előfordult olyan is, hogy a halál körül forogtak a gondolatai, de miután otthon sztrókot kapott, teljesen átértékelt­e az életét.

– Elkezdtem gondolkodn­i azon, vajon vissza tudok-e jönni, vajon béna lesz-e mind a két kezem, avagy nem lesz béna, tudok-e majd újra beszélni. Elég komoly válság volt – vallotta be Schobert Norbi a Tények Plusznak. – Sokat foglalkozt­am a halál gondolatáv­al is, de azért nem tettem ebbe az irányba semmit, mert van egy csodás feleségem, van három nagyon szép gyerekem, és miattuk nagyon fontos volt, hogy fel tudjak újra állni.

Norbi a születésna­pját a családjáva­l ünnepelte, külföldre is elutaztak, ahol azt kívánta, hogy legalább húsz évig egészséges­en élhessen.

– Azért mondtam 20 évet, mert akkor 73 évesen fogok meghalni. Azt szívesen aláírom, mert akkor a magyar átlagot jóval túlhaladta­m – mondta Schobert, aki úgy gondolja, az a legfontosa­bb, hogy már ne hajszolja túl magát.

– A három gyermekem nevelésébe­n alig vettem részt. Amikor az első kettő született, én voltam a családfenn­tartó, naponta 16 órát melóztam, így ha Réka nincs, család sincs. Régen egyszerűen csak egy anyagi támasz voltam – fogalmazot­t Norbi, az interjú során arra is kitért, mi a tervük Rékával, ha a gyermekeik kirepülnek a családi fészekből. – El fogjuk adni a házunkat, építünk egy kisebbet. Majd jönnek az unokák.

 ?? ?? Család Schobert Norbi a családjára: Rékára, Norbikára, Larára és Zalánra koncentrál
Család Schobert Norbi a családjára: Rékára, Norbikára, Larára és Zalánra koncentrál

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary